Archipilago Love III

Nu har vi glädjen att ha Per G Hansons utställning "Archipelago Love III" här hos oss på Vann. Tavlorna finns utställda i korridoren mellan restaurangen och spaavdelningen så det är enkelt att stanna upp en stund och bara njuta av hans vackra konst. Utställningen pågår mellan den 26 Januari och 29 April.

 

Per G Hanson född 1953, en modern göteborgskolorist.

Uppväxt med Valands Konstskola som granne, har under en lång period avverkat
många olika studier och kurser, kroki, måleri, akvarell, olja och acryl på Hovedskouv,
Valand, KV, Nösund, Gerlesborg mfl.

Pers egna tankar:
Är en van iakttagare och har lätt för att memorera och tänka i bilder, detta ger en stor glädje när jag skapar, samtidigt är jag en själ som uppskattar att vistas i naturen, framför allt på havet och vid kusten oavsett väder eller årstid, att få uppleva naturens element ger en ovärderlig inspirationskälla. Mina naturbilder kan ofta eller delvis tolkas som abstrakta, i mitt fria måleri lägger jag vikten på ljuset och färgerna som skall ge en positiv upplevelse och en känsla av ödmjuk energi som smittar till glädje, verken skall tåla betraktarens ögon genom att inte avslöja sig direkt utan ge många upplevelser med tiden... Bohuskusten är en del av min själ, sträckan Tistlarna - Strömstad är världsunik. Måleriet är en del av ”Granitkusten”.

Samtliga av Pers målningar är till försäljning och önskar du köpa ett av hans konstverk, vänligen kontakta Vanns reception.