ERICA LOEWEN

Under perioden 29 september 2018 - 8 januari 2019 ställer Erica Loewen ut sin konst hos oss. Tavlorna finns utställda i korridoren mellan restaurangen och spaavdelningen så det är enkelt att stanna upp en stund och bara njuta av hennes målningar.

 

"Eftersom vatten är min största inspirationskälla passar det fantastiskt bra att ha min utställning med namnet ”VATTEN” just här på Vann med start 29 september!

Det är naturen som inspirerar mig, lika mycket vyer som närbilder av olika ting. Har du tittat riktigt nära på en makrill? Har du sett alla tusen färgnyanser det finns i isskärvorna utmed stranden en solig vinterdag? Med diverse verktyg försöker jag återskapa detta med akryl- och oljefärgernas och inte minst vattnets hjälp på canvas.

Vattnet är alltså inspirationskällan och det som i den skapande stunden ger spänning åt varje målning. Jag märker ofta att det inte är det jag aktivt för på målningen som gör bilden utan ofta det som rinner av och de mönster och skiftningar som vattnet skapar.

Förvänta er vattnets alla färger och former i en naturnära och abstrakt kombination!

Gå gärna in på min hemsida ericaloewen.se eller mitt instagramkonto eller Facebook-konto @ericaloewenskonst för att se vad jag gjort tidigare!

Välkomna!"