Våra rum

DUBBELRUM/TREBÄDDSRUM
Våra dubbelrum är mellan 18 och 22 kvadratmeter stora. Inredningen är enkel i modern skandinavisk stil med målade väggar och textilmattor samt klinkers och kakel i badrummen. Alla rum har sängar från Carpe Diem. Flera av dubbelrummen kan göras om till familjerum. Alla rum har hårfön och Wifi.

HANDIKAPPRUM
Hela vårt hotell är tillgänglighetsinventerat.
LÄS MER på T-d.se för all information utifrån era önskemål.

DUBBELRUM PLUS
Dubbelrum Plus-rum har samma storlek som våra standardrum, ligger närmre spaavdelningen samt har Nespressomaskin och vattenkokare.

SVIT
Vi har sammanlagt fem sviter. Tre är nybyggda och har balkong med utsikt över Gullmarn. Varje svit består av två rum, ett sovrum med dubbelsäng från Carpe Diem och ett vardagsrum. Det går att stänga till emellan rummen, om man till exempel vill använda vardagsrummet för att konferera i. Inredningen är modern, skandinaviskt enkel med målade väggar, textilgolv samt klinkers och kakel i badrummen. Badrummen har badkar, men inte jacuzzi. 2 av de nybyggda sviterna har dubbelsängar och en av dem har två enkelsängar som står ihop.

De två äldre sviterna har också utsikt över Gullmarn, men inga balkonger. Båda har sängar från Carpe Diem och jacuzzi. Kakel och klinkers i badrummet i blått och vitt. Inredningen går åt det marina hållet, med notat trägolv och mahognypanel på väggarna. Mahognyn är av så kallad FSC-klass, vilket garanterar att träden avverkats ur ett för avverkning ”godkänt” bestånd.

UPPGRADERING
Vill du uppgradera ditt rum? Kontakta oss på 0523 44200 eller info@vann.se