Uddevalla Energi

Eftersom vi på marknadsavdelningen under vintern omorganiserat oss var det dags att planera en kick-off för att sammansvetsa gruppen. I maj styrde vi kosan mot Vann och hade två fantastiska dagar tillsammans i arbetsgruppen.

Vi hade i förväg en bra kontakt med Elisabeth som på ett bra sätt hjälpte oss med planering av programmet och att hitta lämpliga aktiviteter som matchade syftet med vår konferens.

Väl på plats blev vi mycket väl mottagna av all personal på konferensanläggningen, och allt vi i förväg planerat var noterat och stämde hela vägen.  Vi fick uppleva ljusa och fina lokaler med bra ventilation, fin SPA-avdelning och ett stort utbud av aktiviteter samt god, vällagad mat och fika.

Under eftermiddagen körde vi den planerade teambildnings aktivitet. 

Våra aktivitetsledare tog väl hand om oss och hade en tydlig plan och en röd tråd genom hela aktiviteten. Vi fick många utmanande och kluriga uppgifter att lösa tillsammans i gruppen, vilket gav många skratt och vi var alla förvånade över hur bra vi faktiskt kunde lösa uppgifterna tillsammans.

Vi var mycket nöjda med aktiviteten som blev en höjdpunkt på konferensen.

Den har helt klart gjort vår grupp mer sammansvetsad och vi har mer koll på våra olika styrkor i gruppen som vi kan ha användning för i vårt dagliga arbete.

Marie Bergman Haak, Kundservicechef