Julbord

Ett av Bohusläns härligaste julbord! Vi dukar upp till ett klassiskt svenskt julbord. Kockarna bjuder på sina egna inlagda sillar och ser till att julbordet dignar av god julmat. Vår konditor ser till att det finns ett stort dessertbord med hemlagat godis, choklad och andra godsaker som avslut på middagen. Kom och njut av en kväll fylld av god mat och musikunderhållning.

Julbordspaket med övernattning

 
I paketet ingår: välkomstglögg, ett gediget hemlagat julbord med underhållning av bandet Fyr, övernattning i dubbelrum inklusive stor frukostbuffé med hembakt bröd och ekologisk frukt.  
 

Pris fredagar – fr 1265 kr ex. moms per person
Pris lördagar – fr 1354 kr ex. moms per person

 

Endast julbord 

I detta paket ingår välkomstglögg och julbord med underhållning av bandet Fyr.

Pris fredagar –  fr 534 kr ex. moms per person
Pris lördagar – fr 623 kr ex. moms per person

Paketen går att boka fredagar och lördagar:
23, 24, 30 november
1, 7, 8, 14, 15 december

 

Bandet Fyr är en svängig och rutinerad kvartett. En kavalkad av gammalt och nytt utlovas i denna uppsättning och bandets energi kommer inte lämna någon oberörd. 

 

fr. 534
per person ex moms

 

Att tänka på:

  • Vi är ett kontantfritt hotell
  • Meddela eventuella allergier eller specialkost.
  • Möteslokal samt dryck till maten tillkommer
  • Vid ankomst på lördagar boka spatid kl 14-16, 16-18, 18-20 & 20-22. På söndagar erbjuder vi sen utcheck t o m kl 13 (med reservation för ändringar) så att ni som gäst även den dagen ska 
    kunna njuta i vår spaavdelning.
  • Barntider i vår spaavdelning fredagar kl 07-10 samt kl 14-17, alltid i målsmans sällskap. Övriga tider och dagar har vi 18-årsgräns eller 13 år i målsmans sällskap. Mer info under fliken BarntiderBokningsförfrågan

*
*
*
*
*