Möten under bar himmel

Ta med dina kollegor på en annorlunda vistelse där möten i naturen står i fokus. Walk and talk eller konferens liggandes i hängmattor under trädkronorna. Ta sedan en promenad upp till kvarnen eller utsiktsplatsen och laga er lunch över öppen eld.

Byt ut den klassiska konferenslokalen mot annorlunda möten under bar himmel.

Med trädkronor som tak
Här - Mitt i skogen, sittandes lätt tillbakalutad, gungandes en liten bit över marken, med ett annat perspektiv på både omgivning och kollegor är det lätt att skapa en kreativ atmosfär. Skogsfloating är ett jämställt sätt att mötas. Viktlösheten och avslappningen hjälper mötesdeltagarna att släppa loss kreativiteten och hitta lösningar som hade varit svåra att se i ett traditionellt mötesrum. Med trädkronor som tak ovanför specialdesignade hängmattor finns plats för upp till tolv personer att deltaga i mötet.

Är ni en större grupp? Varför inte dela in er i två mindre grupper där den ena gruppen kör walk and talk medan den andra gruppen har skogsfloating. Sedan byter ni av varandra.

Passa på och byt ut er lunch i helpensionen mot en middag ute i det gröna i samband med ert möte. Vi skulle varmt rekommendera tex fiskfoliepaket som ni sedan tillagar över öppen eld vid antingen den fina kvarnen uppe i skogen eller vid utsiktsplatsen som också ligger i närheten av vårt skogsfloatingrum. Självklart har vi fler förslag på mat om så önskas.

 

Konferens helpension 

Helpension ett dygn med logi i dubbelrum och stor frukostbuffé. För- och eftermiddagskaffe med hembakade delikatesser. Lunchbuffé med nybakt bröd, salladsbord och varmrätt. Bordsvatten samt kaffe ingår. Tvårätters supé på kvällen samt entré till spa.

Måndag till onsdag- Pris per person fr 1295 kr

Onsdag- fredag - Pris per person fr 1495 kr

 

Skogsfloating pris fr 6500 kr
Läs mer här

Boka på  offert@vann.se

 

Konferensförfrågan

*
*
*
*
*