Vår bästa tid är nu

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver skapa engagemang och motivation. Kanske är det de salta vindarna, det otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på samarbetsvilja och kreativitet. Kanske är det årstidens vackra tomhet och de storslagna vyerna som lockar fram människors inneboende drivkrafter. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss. Vår bästa tid är nu.

Vinterkonferens med övernattning
Vi bjuder på Basturitual. Boka konferens med ankomst januari-mars 2018

Helpension ett dygn med logi i dubbelrum och stor frukostbuffé. För- och eftermiddagskaffe med hembakade delikatesser. Lunchbuffé med nybakt bröd, salladsbord och varmrätt. Bordsvatten/lättöl samt kaffe ingår. Tvårätters supé på kvällen samt entré till spa.

Pris per person fr 1195 kr ex moms.

 

Basturitual

Välkommen till vår rofyllda basturitual, Stilla VANN, en upplevelse där vi tar del av vad naturen erbjuder. Stillhet, vind, värme, kyla och hav…… En basturitual vars syfte är att rena kropp och tankar. Att bada bastu har flertalet positiva effekter på kroppen. Bland annat så minskar värk och smärta, musklerna slappnar av och kroppen rensas. Under ritualen stimulerar vi både kropp, hud och sinne med sköna övergångar mellan varmt och kallt.

Vid vår strandbastu med det unika läget utmed Gullmarsfjorden inbjuder vi till att ta tillvara på havets fantastiska och hälsosamma egenskaper som bidrar till harmoni, balans och ny energi.
En upplevelse för alla sinnen.

 

Boka vinterkonferens med basturitual på offert@vann.seLäs mer om Vår bästa tid är nu och om vinterkonferens i Bohuslän.

Konferensförfrågan

*
*
*
*
*