Ansikte

Att få en ansiktsbehandling är svårslaget! Oavsett om du vill ha hjälp och se resultat i huden eller bara få en stunds härlig avkoppling. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra gäster båda varianter. Väljer man kemisk peeling så bokar man en terapeut-tid. I tiden ingår konsultation före behandling, behandling samt rekommendation för eftervård. Behandlingarna ger snabba, direkta resultat som är korrigerande och djupverkande. Vid våra övriga ansiktsbehandlingar är det större fokus på känsla, doft och total avkoppling. Vi jobbar med fukt, näring, alger och salter för ett mjukare resultat. Vilken variant du än väljer kommer så ansiktsbehandlingen få dig att känna dig både piggare och vackrare!

KEMISK PEEL 

Vid en kemisk peeling använder vi oss av olika syralösningar som appliceras på huden. Detta för att avlägsna det yttre cellagret med döda hudceller och stimulera nybildning av celler. Vi anpassar behandlingen helt efter din hud, behov samt eventuella problem. Det finns olika peelingar att välja mellan beroende på ditt tillstånd i huden. Vid behandlingstillfället gör vi en konsultation och ser vilken peeling som passar dig. Efter behandlingen får du med dig ett produktkit med hudvårdsprodukter från PCA skin att använda de första dagarna efter behandlingen.

Pris måndag-torsdag: Terapeut-tid 45 min 1045 kr
Pris fredag-söndag: Terapeut-tid 45 min 1145 kr

KEMISK PEEL MED PORTÖMNING

Vid en kemisk peeling använder vi oss utav olika syralösningar som appliceras på huden. Detta för att avlägsna det yttre cellagret med döda hudceller och stimulera nybildning av celler. Vi anpassar behandlingen helt efter din hud, behov samt eventuella problem. Det finns olika peelingar att välja mellan beroende på tillstånd i huden. Vid behandlingstillfället gör vi en konsultation och ser vilken peeling som passar dig. Efter behandlingen får du med dig ett produktkit med hudvårdsprodukter från PCA skin att använda de första dagarna efter behandlingen.

Pris måndag-torsdag: Terapeut-tid 60 min 1245 kr
Pris fredag-söndag: Terapeut-tid 60 min 1345 kr

KEMISK PEEL MED LYSTERBEHANDLING 

I behandlingen används en kemiskt peelande mask som verkligen ger dig en ”ny hud”. Huden blir återfuktad, får lyster och ny fräschör. En cocktail av papaya, honung, grönt te och vitamin E boostar och ger huden nytt liv. Efter behandlingen får du med dig ett produktkit med hudvårdsprodukter från PCA skin att använda de första dagarna efter behandlingen.

Pris måndag-torsdag: Terapeut-tid 30 min 845 kr
Pris fredag-söndag: Terapeut-tid 30 min 945 kr

Med kemisk peeling kan du förbättra:

* akne
* åldersfläckar och solfläckar
* pigmenteringar
* åldrad hud
* rosacea
* stärka upp känslig hud

Produkterna är fria från:

* syntetiska färgämnen och doftämnen
* mineralolja
* lanolin

Att tänka på:

Vi rekommenderar inte gravida och ammande personer att göra en kemisk peel.

I några utav de valbara peelingbehandlingarna så bör inte huden utsättas för extrem värme från tex hård träning eller bastubad de närmsta 48 timmarna efter behandlingstillfället. Huden får heller inte utsättas för solbadande de närmaste 14 dagarna.

SALTA DJUP 

Njut av en ljuvligt lyxig ansiktsbehandling som både slätar ut rynkor, återfuktar huden på djupet och ger en strålande lyster! Under tiden som ansiktet lyfts till nya nivåer ligger du på en självupphettande lera som gör underverk för hela din kropp. Du kommer uppleva det som att du ligger på en varm klipphäll vid havet en härlig sommardag…

Pris måndag-torsdag: 70 min 1295 kr 
Pris fredag-söndag: 70 min 1395 kr 
Lägg till portömning, pris 20 min 295 kr                                  

ÖPPET HAV *

Skräddarsydd ansiktsbehandling av dig tillsammans med din terapeut som sedan skapar en behandling utefter dina behov just idag! Behandlingen inleds med en kort hudanalys för att följas av en produktanpassad behandling utefter din hud behov.

Pris måndag-torsdag: 45 min 845 kr 
Pris fredag-söndag: 45 min 945 kr 
Lägg till portömning, pris 20 min 295 kr

                                                                                                                                        

BOHUSLÄNS ROSBEHANDLING *

En ljuvligt rosdoftande ansiktsbehandling som både jobbar med att återfukta huden på djupet samt att förminska synliga ålderstecken. Njut av effektiva produkter som kommer ge dig en större upplevelse än bara ”rosiga kinder”.

Pris måndag-torsdag: 45 min 845 kr 
Pris fredag-söndag: 45 min 945 kr
Lägg till portömning, pris: 20 min 295 kr
 

                        

DEN VINDBITNE MANNEN 

Männens egna skräddarsydda ansiktsbehandling. Tillsammans med din terapeut skapar ni en behandling utefter dina behov just idag! Behandlingen inleds med en kort hudanalys för att följas av en produktanpassad behandling utefter dina specifika önskemål. Här läggs extra fokus på skalp och nackmassage.

Pris måndag-torsdag: 45 min 845 kr 
Pris fredag-söndag: 45 min 945 kr
Lägg till portömning, pris: 20 min 295 kr

 

FRANS OCH BRYNFÄRG SAMT FORMNING AV BRYN

Färg väljs utifrån din hår- och hudfärg. Efter färgningen formas brynen till önskat utseende.

Pris måndag-torsdag: 845 kr (345 kr)
Pris fredag-söndag: 945 kr (395 kr)
Priser inom parentes är vid bokning i samband med ansiktsbehandling.