Kropp

Här hittar du allt mellan himmel och jord och från topp till tå! Njut av en skräddarsydd massage, slimmande kroppsinpackning eller ett bubblande jetbad.

Extra mycket upplevelse

SKATTEN FRÅN HAVET 

Ibland sägs det att havet är livets källa. Om du har badat regelbundet i havet vet du att huden och kroppen mår bra av det. I denna behandling använder vi endast produkter från havet som friskar upp, återfuktar, slimmar och renar. Underbart peelande skrubb som avslutas med en lätt men djupverkande osteopatisk massage. Behandlingen kommer göra dig både avslappnad och fylld med energi på samma gång! Det här är en magisk upplevelse utöver det vanliga.

Pris måndag-torsdag: 70 min 1295 kr 
Pris fredag-söndag: 70 min 1395 kr                                                                                                                     

VANN LYX   

När du vill unna dig det bästa är den här behandlingen för dig. Här får hela kroppen en komplett behandling med uppvärmda knyten fyllda av havssalt och lavendel som växer vid strandkanten. Här används en unik framtagen helkroppsmassage som kommer påverka alla dina sinnen. I behandlingen ingår även en ansiktskur, så det är en riktig lyxbehandling!

Pris måndag-torsdag: 70 min 1295 kr 
Pris fredag-söndag: 70 min 1395 kr             

 

Kroppsbehandlingar

RENANDE ALGER

En rengörande behandling för rygg och axlar. Behandlingen inleds med rengöring och peeling. Efter detta appliceras en värmande lermask som förbereder huden för portömning. Behandlingen avslutas med att en mjukgörande kräm masseras in på ryggen.

Pris måndag-torsdag: 45 min 845 kr 
Pris fredag-söndag: 45 min 945 kr     

HAVSSALT-SKRUBB 

Ingenting får huden så len som en exfoliering med kristaller av havssalt. Ta bort all gammal hud och lyft fram din friska och stålande hy genom denna expressbehandling! En peeling av havssaltkristaller som avslutas med att en återfuktande lotion masseras in på kroppen och gör din hud silkeslen och mjuk.

Pris måndag-torsdag: 45 min 845 kr 
Pris fredag-söndag: 45 min 945 kr 

SVALKANDE BRIS

För tunga, trötta och svullna ben är detta räddaren i nöden! Genom en specifik gel och massage ger denna behandling omedelbart lindring och avslappning för stumma och trötta ben. Under tiden benen är i inpackning njuter du av en härlig skalpmassage. Känn dig 20 kg lättare på bara 45 minuter!                             

Pris måndag-torsdag: 45 min 845 kr 
Pris fredag-söndag: 45 min 945 kr                                     

 

VARMA STENAR

Känn lugnet lägga sig. Vår egenkomponerade djupverkande massage med olja och varma stenar låter dig komma ner i total avslappning. Värmen i stenarna verkar djupt ner i musklerna och sänder lugnande signaler till nervsystemet. Total avslappning.

Pris måndag-torsdag: 45 min 845 kr 
Pris fredag-söndag: 45 min 945 kr 

BÖLJANDE VÅGOR

Här har du chansen att skapa en unik massagebehandling bara för dig. Tillsammans med din terapeut väljer du om du önskar en avslappnande eller mer djupgående massage. Utefter dina önskemål droppas även ett effektgivande serum i massageoljan.

Pris måndag-torsdag: 20 min 595 kr 
Pris fredag-söndag: 20 min 695 kr 

Pris måndag-torsdag: 45 min 845 kr 
Pris fredag-söndag: 45 min 945 kr 

KURBAD

Njut av vårt lyxiga kurbad! Du sjunker ner i ett välgörande, mineralrikt havsvatten som stärker upp och laddar huden med energi. Badet får musklerna att slappna av och ger sinnet ro.

Pris: 20 min 295 kr