Kropp

Här hittar du allt mellan himmel och jord och från topp till tå! Njut av en skräddarsydd massage, slimmande kroppsinpackning eller ett bubblande jetbad.

Extra mycket upplevelse

SKATTEN FRÅN HAVET 

Ibland sägs det att havet är livets källa. Om du har badat regelbundet i havet vet du att huden och kroppen mår bra av det. I denna behandling använder vi endast produkter från havet som friskar upp, återfuktar, slimmar och renar. Underbart peelande skrubb som avslutas med en lätt men djupverkande osteopatisk massage. Behandlingen kommer göra dig både avslappnad och fylld med energi på samma gång! Det här är en magisk upplevelse utöver det vanliga.

Pris 70 min 1245 kr

                                                                                                                      

VANN LYX   

När du vill unna dig det bästa är det här behandlingen för dig. Här får hela kroppen en komplett behandling med uppvärmda knyten fyllda av havssalt och lavendel som växer vid strandkanten. Här används en unikt framtagen ”Holistisk” helkroppsmassage som kommer påverka alla dina sinnen. Behandlingen innehåller även en återfuktande ansiktsbehandling, så det här är en lyxbehandling i ordets rätta mening!

Pris 70 min 1245 kr                     

 

Kroppsbehandlingar

RENANDE ALGER

En rengörande behandling för rygg och axlar. Behandlingen inleds med rengöring och peeling. Sen appliceras en värmande lermask som förbereder huden för portömning. Behandlingen avslutas med en mjukgörande massage.

Pris: 45 min 795 kr

 

HAVSSALT SKRUBB 

Ingenting kan få huden så len som en exfoliering med kristaller av havssalt. Ta bort all gammal hud och lyft fram din friska och strålande hy genom denna expressbehandling! En peeling av havssaltskristaller kombinerat med en avslappnande kroppsmassage ger dig snabbt en ny hud som dessutom är silkeslen och mjuk. 

Pris: 45 min 795 kr  

 

SVALKANDE BRIS

För tunga, trötta och svullna ben är detta räddaren i nöden! Genom en specifik gel och massage ger denna behandling omedelbart lindring och avslappning för stumma och trötta ben. Under tiden benen är i inpackning njuter du av en härlig skalpmassage. Känn dig 20 kg lättare på bara 45 minuter!                             

Pris 45 min 795 kr 

                                   

SOLVARMA KLIPPOR 

Njut av en specialanpassad inpackning just efter ditt behov idag. Oavsett vilken du väljer kommer du få en underbar upplevelse… Vill du få en utrensande en balanserande behandling som fyller på med mineraler och spårämnen som kroppen för tillfället lider brist på? Eller kanske en uppstramande behandling som ”tightar” till förslappad hud? Du väljer själv effekt och sen är det bara att njuta…

Pris 45min 795 kr 

 

VARMA STENAR

Känn lugnet lägga sig. Vår egenkomponerade djupverkande massage med olja och varma stenar låter dig komma ner i total avslappning. Värmen i stenarna verkar djupt ner i musklerna och sänder lugnande signaler till nervsystemet. Total avslappning.

Pris: 45 min 795 kr

  

BÖLJANDE VÅGOR

Här får du chansen att skapa en helt unik massagebehandling bara för dig. Du väljer själv massageprodukt och om du önskar en avslappnande eller mer djupgående massage.

Pris: 20 min 545 kr, 45 min 795 kr 

 

KURBAD

Njut av vårt lyxiga kurbad! Du sjunker ner i ett välgörande, mineralrikt havsvatten som stärker upp och laddar huden med energi. Badet får musklerna att slappna av och ger sinnet ro.

Pris: 20 min 295 kr

 

VAXNING

Vax halva ben
Pris: 30 min 495 kr

Vax hela ben inklusive bikinilinje
Pris: 60 min 795 kr

Tänk på att bad inte rekommenderas närmaste dygnet efter en vaxning. Du bör minst ha 0,5 cm längd på håret vid behandlingstillfället!