Träning

Frisk luft, svett och lugn…

Vi tycker att träning ska vara rolig, inspirerande och utmanande.

Träning inne och ute, hårt eller lugnt. Vi har ett stort utbud av gruppträningspass, gym och en fantastisk natur vid Gullmarsfjorden att träna och inspireras i. Vi erbjuder varierande pass med både puls och lugn. Vi tror att aktivitet, avkoppling och glädje skapar en skön känsla och balans. Det ger oss förutsättningar för ett gott liv!

Ett stenkast från huvudentrén finner du härliga motionsspår för promenader, stavgång, löpning. Tennisbanor och fotbollsplan finns också i anslutning till hotellet.

Antalet platser på varje pass är begränsat. Man kan förboka sin plats men om man får förhinder ska platsen avbokas senast 2 timmar före passets start. Det krävs minst 4 anmälda personer 2 timmar innan för att passet ska genomföras. Anmälan sker i spareceptionen.

Vi har två eller flera pass med gruppträning varje dag och vilket pass som körs varierar på ett rullande schema. Passen genomförs under ledning av erfarna instruktörer och du kan delta även om du aldrig har prövat på det förut. Under sommaren då vädret tillåter anordnas en del av passen utomhus.