Träna med oss

Kombinera er konferens med ett träningspass. Vad sägs om ett skräddarsytt träningspass utifrån de krav som ert arbete ställer på kroppen. Ni kan också välja bland några av våra pass från vårt VANN AKTIV koncept.

VANN AKTIV KONCEPT

  • BASTUYOGA är det perfekta passet för den lilla konferensgruppen. Består av en serie enkla yogaövningar som utförs sittande på bastubänken i en behaglig temperatur. Värmen från bastun i kombination med yogaövningarna hjälper kroppens ämnesomsättning, reducerar stress och förbättrar sömnen. Bastuyoga passar alla och kräver ingen tidigare erfarenhet av yoga.

  • KONFERENSYOGA starta upp er konferens med ett yogapass för att ladda energi. Vill ni hellre lägga in en kortare paus eller avsluta er dag med ett yogapass är det så klart också möjligt. Består av en serie enkla yogaövningar som utförs sittande på stolar i vanliga kläder.

  • YOGA under detta pass tränar vi balans, smidighet och muskulär styrka. I yogapass ingår andningsövningar, kroppsliga ställningar och en avslutande vila. Det finns stunder av stillhet och djup koncentration och stunder av kraftfull fysisk aktivitet. Yoga är ett sätt att lära känna sig själv och träna på att vara här och nu. 

  • CIRKELFYS ett träningspass där du får allt i ett, styrka, kondition och rörlighet. Träningens utförs i intervall form. Var och en jobbar i ditt eget tempo efter egen förmåga.
  • SOMA MOVE 
    En holistisk gruppträningsklass som är atletisk, svettig och fysisk ansträngande, men samtidigt mjuk och flödande. Soma Move gör den mobile stark och den starke mobile.

  • LÖPPASS
    Sträck ut benen i löpspåret efter en dags konferens, vad sägs om ett intervallpass eller kanske ett pass med fokus på löpteknik. 

4-50 pers 300 kr pp,
51 pers och uppåt 250 kr pp.
Minimum 4000 kr (priser exkl. moms).
Tidsåtgång 1 h (beror på typ av pass).