Kristi Himmelsfärdserbjudande

Passa på att unna dig en härlig vistelse i två dagar! I år infaller Kristi himmelsfärdsdag en torsdag och för många bjuder det in till långledighet och ett perfekt tillfälle att komma hit när våren är som bäst och sommaren är nära. Vi har sammansatt ett extra fint erbjudande med två övernattningar och mat så att ni slipper göra något annat än att bara ta det lugnt.

Erbjudandet gäller med ankomst onsdag 29/5 och avresa fredag 31/5 

VANN bjuder in dig till en avkopplande och njutningsfull vistelse i den 1000 m² stora spaavdelningen som omfattar åtta stycken pooler och tre olika bastu, designat av Gert Wingårdh och med utsikt över den rogivande Gullmarsfjorden. Utöver detta finner du vårt nybyggda relaxrum, upplevelsedusch samt fotbadstation. Under din spavistelse får du självfallet låna en skön badrock och handduk samt tofflor att ta med hem för den som önskar. Under din vistelse får du även delta i våra gruppaktiviteter enligt schema (kontakta spa för mer information och för eventuell föranmälan) och tillgång till gym både ute och inne. 

Restaurangen dukar upp till en utsökt tvårättersmiddag (förrätt och varmrätt) både första och andra kvällen. Morgonen efter får du en riktigt bra start på dagen för då serveras vår fantastiska frukostbuffé med hembakat bröd och massor av frukt och grönt. Dag 2 ingår vår fina lunchbuffé med både kött- och fiskalternativ.


Paketet inkluderar;
Övernattning i dubbelrum
- Vann Aktiv Entré med tillgång till spa* och träning
- Möjlighet att delta i våra aktivitetspass.
- Frukt, te och vatten på buffé i spaavdelningen
- Lån av skön badrock och Vanns tofflor att ta med hem. 
- Två tvårättersmiddagar komponerade efter säsong av våra kunniga kockar.
- Stor frukostbuffé båda morgnarna
- Lunch på torsdagen

 

 

 

 

fr 1990 kr
pris per person i standardrum (ord. pris 2240 kr)

Att tänka på: 

 • *Spatider: Glädjande nog har vi många gäster dessa dagar och för att ni ska få en så avslappnad och njutbar upplevelse som möjligt ber vi er att innan ankomst boka in en tid i vår spaavdelning både på onsdag och torsdag em. Läs mer HÄR
 • Meddela eventuella allergier eller specialkost.
 • Barn 5-12 år bor för halva priset.
 • Barn under 0-4 år sover fritt i förälders säng.
 • Barn är välkomna i vårt spa på fredagar från 7:00 till 10:00 och 14:00 till 17:00. Alltid i målsmans sällskap. Övriga tider och dagar har vi 18-årsgräns eller 13 år i målsmans sällskap. Under sommaren samt vissa lov har vi utökade tider i spa för barn. Mer info finns under fliken Barntider
 • Vi är ett kontantfritt hotell. Betalning kan istället ske med kort, Swish eller förskottsbetalning via bg.

Uppgradera:

 • Unna dig lite extra vid ankomsten, middagen, 
  spavistelsen eller överraska din käresta med något gott på rummet.
  Läs mer HÄR
 • Uppgradera rummet? Läs mer om våra olika rumstyper HÄR
 • Enkelrumstillägg 300 kr/natt
 • Hundrumstillägg 200 kr/natt
 • Spjälsäng 200 kr/natt