VANN® | Våra Hotellrum - Komfort, Design & Bekväma sängar

Hotellrum på VANN

CHECKA IN. ANDAS UT.
Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet. VANN är ritat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh, vars känsla för material och form är välbekant. Karaktären för inredningen är, Skandinavisk minimalism, där Bohusläns miljö släpps varsamt in. Hotellet är också en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars unika marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde. Ett hett tips är att när du har checkat in och ställt ner ditt bagage – gå på upptäcktspromenad. Bättre kan inte din Spa-vistelse börja.

På VANN finns totalt 156 hotellrum – 151 dubbelrum och 5 sviter. Flera av dubbelrummen kan göras om till familjerum och 8 rum är handikappanpassade. 2019 gjordes en omfattande renovering på flerparten av dubbelrummen.

LÄS MER

EN LITEN VARNING I ALL VÄLMENING
På Vann har en och annan gäst haft svårt att gå upp på morgonen. Underbara Carpe Diem sängar har den effekten på kropp och själ. Man vill liksom bara ligga kvar och njuta. Men det där är något man har ganska lätt att leva med, eller hur? Sköna sängar är en del av VANNs totala servicekoncept som helt enkelt går ut på att du ska må riktigt, riktigt bra hos oss.

Följ oss på FACEBOOK & INSTAGRAM för senaste nytt

VISA MINDRE

Familjerum

Familjerum

4 GÄSTER

22 m²

Familjerummen är några av våra större dubbelrum, varav några är HCP-anpassade. I rummen är det två ordinarie bäddar och två extrasängar.

LÄS MER & BOKA

Gullmarssvit

Gullmarssvit

4 GÄSTER

60 m²

Boka en svit om du vill ha ett lyxigt rum med hög komfort - rymligt utrymme med en fantastisk utsikt och egen balkong mot Gullmarn.

LÄS MER & BOKA

Skog

Skog

2 GÄSTER

18 m²

Skogsrum är våra budgetrum. Rummet är utrustat med smalt fönster och ger mindre ljusinsläpp för en god nattsömn.

LÄS MER & BOKA

Granit

Granit

2 GÄSTER

18 m²

Mysigt rum med heltäckningsmatta, sköna sängar och helkaklat badrum. Rummet har utsikt mot grönområde, innergård och/eller parkering.

LÄS MER & BOKA

Bohussvit

Bohussvit

4 GÄSTER

55 m²

Bohussviten är för dig som vill ha ett lyxigt rum med hög komfort - rymligt utrymme med en fantastisk utsikt, med balkong mot Gullmarn.

LÄS MER & BOKA

Fjord

Fjord

2 GÄSTER

18 m²

Ett 18 m² charmant rum i en modern skandinavisk stil. Vila upp dig i de prisbelönta sängarna från Carpe Diem med dubbelmadrass.

LÄS MER & BOKA

Kaprifolsvit

Kaprifolsvit

2 GÄSTER

45 m²

Sviter för dig som förväntar dig lyx och komfort. Sviterna renoverades 2023 och inredningen med de svarta ribborna knyts ihop med resten av hotellet tillsammans med de sobra, mörka och jordnära färgerna.

LÄS MER & BOKA

Dubbelrum Standard

Dubbelrum Standard

2 GÄSTER

18-22 m²

Dubbelrum med ljusa, målade väggar samt kakel och klinkers i badrummen som har dusch och toalett. Några av dem går att göra om till familjerum.

LÄS MER & BOKA
Alla rumskategorier
Alltid bästa pris direkt via oss
VANN

 

 

Åtta pooler och kar i olika former – inne & ute

Läs mer om våra pooler 

 

 

Här njuter du oavsett årstid av vackra vyer och salta vindar i 39 gradigt vatten

 

 

 Vid bryggan nere vid fjorden finner ni fjordbastun med tillhörande bastu, brygga och loungeavdelning

Läs mer om våra fjordbastu

 

 

Här finner du duschupplevelser utöver det vanliga.  Välj mellan vattenfall, kneipp terapi, sittdusch med massage eller varför inte duscha i ett varmt regn under månen

 

 

Gullmarsfjorden inbjuder till varma bad på sommaren och uppfriskande bad på vintern. Några fotsteg på bryggan och du kan värma upp kroppen i vår populära fjordbastu.

 

 

Låt Garra rufa-fiskarna göra dina fötter mjuka och fina

Läs mer om våra fiskpedikyr

 

 

Vann ligger naturskönt djupt inne i Gullmarsfjord precis vid strandkanten. Känn sanden mellan tårta och gå ner i det klarna vattnet

 

 

Luta er tillbaka och njut av vyerna utanför

 

 

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

Läs mer om våra spabehandlingar

 

 

I vårt fotbad kan du skämma bort dina fötter. Fylla upp ett fotkar med varmt vatten med en halv skopa Mineralsalt

 

 

Hos oss kompletteras vattenvärlden med tre olika bastuvarianter; torrbastu, ångbastu och en utsiktsbastu

Läs mer om våra bastumiljöer