VANN® | Våra Hotellrum - Komfort, Design & Bekväma sängar

Hotellrum på VANN

CHECKA IN. ANDAS UT.
Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet. VANN är ritat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh, vars känsla för material och form är välbekant. Karaktären för inredningen är, Skandinavisk minimalism, där Bohusläns miljö släpps varsamt in. Hotellet är också en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars unika marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde. Ett hett tips är att när du har checkat in och ställt ner ditt bagage – gå på upptäcktspromenad. Bättre kan inte din Spa-vistelse börja.

På VANN finns totalt 156 hotellrum – 151 dubbelrum och 5 sviter. Flera av dubbelrummen kan göras om till familjerum och 8 rum är handikappanpassade. 2019 gjordes en omfattande renovering på flerparten av dubbelrummen.

LÄS MER

EN LITEN VARNING I ALL VÄLMENING
På Vann har en och annan gäst haft svårt att gå upp på morgonen. Underbara Carpe Diem sängar har den effekten på kropp och själ. Man vill liksom bara ligga kvar och njuta. Men det där är något man har ganska lätt att leva med, eller hur? Sköna sängar är en del av VANNs totala servicekoncept som helt enkelt går ut på att du ska må riktigt, riktigt bra hos oss.

Följ oss på FACEBOOK & INSTAGRAM för senaste nytt

VISA MINDRE

Gullmarssvit

Gullmarssvit

4 GÄSTER

60 m²

Boka en svit om du vill ha ett lyxigt rum med hög komfort - rymligt utrymme med en fantastisk utsikt och egen balkong mot Gullmarn.

LÄS MER & BOKA

Skog

Skog

GÄSTER

Skogsrum är våra budgetrum. Rummet är utrustat med smalt fönster och ger mindre ljusinsläpp för en god nattsömn.

LÄS MER & BOKA

Granit

Granit

2 GÄSTER

18 m²

Ett mysigt rum med heltäckningsmatta, sköna sängar och helkaklat badrum. Några av dem går att göra om till familjerum.

LÄS MER & BOKA

Bohussvit

Bohussvit

4 GÄSTER

55 m²

Bohussviten är för dig som vill ha ett lyxigt rum med hög komfort - rymligt utrymme med en fantastisk utsikt, med balkong mot Gullmarn.

LÄS MER & BOKA

Fjord

Fjord

2 GÄSTER

18 m²

Boka ett dubbelrum i en modern skandinavisk stil. Rummets två fönster släpper in ett uppfriskande ljus och det är nära till spaavdelningen.

LÄS MER & BOKA

Fjordglimt

Fjordglimt

2 GÄSTER

18 m²

Ett 18 m² charmant rum i en modern skandinavisk stil. Vila upp dig i de prisbelönta sängarna från Carpe Diem med dubbelmadrass.

LÄS MER & BOKA

Kaptensvit

Kaptensvit

2 GÄSTER

45 m²

Rummet för dig som förväntar dig lyx och komfort. Inredningen går åt det marina hållet och har en härlig jacuzzi i badrummet.

LÄS MER & BOKA

Dubbelrum Standard

Dubbelrum Standard

2 GÄSTER

18-22 m²

Våra dubbelrum har ljusa, målade väggar samt kakel och klinkers i badrummen som har dusch och toalett. Utsikt mot omgivning.

LÄS MER & BOKA
Alla rumskategorier
Alltid bästa pris direkt via oss
VANN