VANN® | Konferensaktiviteter | Konferens & Kickoff i Bohuslän

Unika konferensaktiviteter

För våra konferensgäster har vi många populära aktiviteter och paket kan skräddarsys efter önskemål.

Våra konferensaktiviteter är noga sammansatta för att stärka relationerna inom arbetsgruppen, för att främja en positiv företagskultur och stärka verksamheten i dess utveckling och affärsmål. Konferensdestination och konferensaktiviteter bör därför väljas med omsorg. Det handlar om att investera väl – i personalen, i gruppdynamiken, i lärande och inge ny vitalitet till både individ och vision.

STORT OCH UNIKT UTBUD
Vi har ett brett utbud med aktiviteter på land, i vattnet, träning och aktiviteter för den som gillar en gastronomisk upplevelse. Njut av en fantastisk utsikt från vårt utomhusgym, gå en promenad i vårt motionsspår, eller börja dagen med ett yogapass på bryggan när vädret tillåter. SUP-paddling, kajak, klättring och annat finns också på aktivitetsmenyn. Ni har som konferensgäst hos har även möjlighet att delta på våra aktivitetspass.

LÄS MER

Följ oss på LINKEDIN för senaste nytt

VISA MINDRE

Klicka på fliken och upptäck våra unika

Kick off- och konferensaktiviteter

Skärgårdsturer

Gullmarsfjorden och Bohusläns skärgård är fantastisk för skärgårdsturer. Ta med en skaldjursbuffé ut på båten och njut av de fantastiska vyerna.

Havskräftefiske

Fiska havskräftor i Lysekils vackra skärgård där vi vittjar tinor med kräftor. Vi hoppas ju så klart på storfångst!

Havskajak

Att uppleva skärgården och havet från en kajak är bland det mäktigaste man kan göra!

Undervattenssafari

En unik UPPTÄCKSFÄRD ner i Västerhavet. Följ med på en båttur ut i skärgården!

Skattjakten

Skattjakten är en mycket exklusiv och fartfylld aktivitet där det gäller att samla in så många skatter som möjligt som är utspridda på stränder och öar.

SUP-paddling

Upptäck en del av Bohuskusten ståendes på vattnet – krydda konferensen med SUP-paddling.

Ostron- och musseläventyr

Ostron- och musseläventyr med doft av tång och nylagade musslor. Besök en musselodling och se hur det går till att odla och skörda musslor.

Chokladprovning

Låt gruppen få smaklökarna att jubla och upplev chokladens fantastiska värld!

Smaktävling

Vem har bäst smaklökar? Hitta rätt ingredienser, råvaror och lista ut rätt doft, slår du chefen? Här gäller det att gissa rätt!

Kökstävling

5-kamp praktiska grenar!

Vi börjar med lära ut knepen och recepten. Sedan tävlar ni i ex. att slå en majonnäs/bearnaise, filéa fisk och skala rotfrukter.

Ostronprovning

Lär dig mer om ostron, dess historia, lär dig hur du öppnar ostron på bästa sätt.

Självklart avslutas detta med avsmakning av dessa havets läckerheter.

Tävlingar & Spel

Kreativitet, kunskap och tävlingsanda ställs på prov i dessa fartfyllda aktiviteter:
– Mission completed
– Sommarspelen
– Havsfejden

Skogsfloating

En unik mötes- och rekreationsform utomhus som bygger på mötet i den samlande ringen. Tillsammans med Friluften vill vi ge dig ett naturnära möte.

Vandring

Njut av en fysisk vandring med vidunderlig utsikt över Gullmarsfjorden. Eller varför inte vandring på sammanvuxna öarna Trossö-Kalvö-Lindö?

På egen hand

Har ni en stund kvar på dagen att ägna åt annat än mötet så behöver ni inte vara sysslolösa. Kanske en fotbollsmatch eller en runda frisbeegolf skulle passa?

Tävlingar

Tävla i sång och musik eller i knep och knåp. Vi utlovar massa skratt och tävlingsanda!
– Alla Tiders
– Så kan det låta
– Kampen om klockan
– Konferensgåtan
– Music Quiz

Föreläsningar

Förgyll er konferens med en inspirerande föreläsning.

Knyt ihop er konferens eller aktivitet med en föreläsning. På senaste året har det kommit många nya föreläsningar som tex tångföreläsning, hudvård från havet och klimatsmart mat.

Träningspass

Kombinera er konferens med ett träningspass. Vad sägs om ett skräddarsytt träningspass utifrån de krav som ert arbete ställer på kroppen?

Inne- och utegym

I våra gym kan du träna med fokus på fria vikter eller egen kroppsvikt. Inne eller ute!

Hinderbana

Utmana kollegorna på vår hinderbana, kör den som en lagkamp eller varför inte ett träningspass tillsammans med någon av våra instruktörer?

Motionsspår

Upplev VANNs vackra natur under en promenad eller en joggingtur längs vårt motionsspår.

Sinnesrovandring

Vi bjuder in dig till en promenad vars syfte är återhämtning, närvaro och sinnlighet. Välkommen till vår sinnesrovandring!

Pepparkaksbygge

Julmusiken spelar i bakgrunden, lagvis tilldelas ni pepparkaksdelar, kristyr och godis för dekor. Med hjälp av detta kryddat med en stor portion kreativitet ska ni nu skapa kvällens mästerverk! Vem skapar det mest kreativa pepparkakshuset, som sällan blir just ett hus – utan något helt annat. Fantasin sätter gränserna! När mästerverken är klara väntar vernissage och vi utser den finaste och mest kreativa skapelsen.

Tidsåtgång: 1,5 timme

Julstressen

Lagvis ställs ni inför ett antal utmaningar där ni på 60 sekunder skall lösa uppgiften! Blandade lekfulla grenar med kopplingar till julen ska utföras. Håll nerverna i styr när ni ska stapla och lyckas ni hålla många bollar i luften på ädelstudsen. Varje lag väljer ut en lagkamrat per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. En rolig aktivitet som bjuder på många skratt!

Tidsåtgång: 1 timme

Jingel mingel

Välkomna till ett mysigt och glädjefyllt julmingel, här får ni smaka, dofta, känna, höra och testa dina kunskaper om julens traditioner. Ni tilldelas lagvis ett protokoll, på mingelområdet kommer det finnas ett antal stationer med frågor och uppgifter att lösa. Lagen bestämmer själva om de besöker alla stationer, eller hellre minglar och umgås. Vi samlar in protokollen, rättar och går sedan in i middagslokalen och presenterar det vinnande laget.

Tidsåtgång: 1,5 timme

Christmas quiz

Här tävlar ni lagvis i en quiz där vi har fullt fokus på julen och dess traditioner. Gissa intro på julmusik, textremsor, julkalendrar genom tiderna, julvärdar i TV-rutan och mycket mer testar vi i denna frågetävling där alla frågor har en gemensam nämnare – Julen! Passar perfekt att starta upp kvällen med innan julbordet.

Tidsåtgång: 1,5 timme

Julgåtan

Här tävlar ni lagvis mot varandra i roliga & kluriga moment där ni ska lösa olika uppgifter. För varje vunnen gren vinner laget en bokstav. Sluttävlingen går ut på att lista ut ordet vi söker för att vinna tävlingen.

Tidsåtgång: 1,5 timme

Klappjakten

Jultomten börjar med att auktionera ut olika julklappar från sin säck, dessa kommer ha mer eller mindre betydelse i den mångkamp som följer. I lekfulla moment skall ni nu lagvis tävla mot varandra i att slå in paket med en hand, julmemory, gissa rimmet vi söker och mycket annat. För varje vunnen gren vinner laget en ledtråd och slutmomentet går ut på att gissa vad som döljer sig i det stora paketet!

Tidsåtgång: 1,5 timme

Vill du göra en offertförfrågan?

Planerar du att hålla en konferens, kick off eller event? På VANN har vi duktiga medarbetare
som kan hjälpa dig hela vägen från planering och utförande till uppföljning.
Ring oss på tel: 0523-442 00 eller maila dina önskemål till [email protected] så hjälper vi dig!

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig samma dag (vardagar 8 – 16)


    VANN