VANN® | Föreläsningar | Lärorikt & Inspirerande

Föreläsningar

Förgyll er konferens med en inspirerande föreläsning.

Knyt ihop er konferens eller aktivitet med en föreläsning. På senaste året har det kommit många nya föreläsningar som tex tångföreläsning, hudvård från havet och klimatsmart mat. Kanske har ni ett stillasittande arbete och vill lära er mer om vikten av en stark rygg, eller kostens betydelse för prestation. Jobbar ni aktivt med hälsa i er organisation kanske en inspirerande föreläsning om hälsa, mindfullnes kan vara något. Utifrån ert syfte med konferensen skapar vi en föreläsning som passar er.

 


Tångkurs

Heldagskurs med tångplockning vid havet och tillagning av tång. Du lär dig hitta och skörda tång på ett hållbart sätt. Vi berättar intressanta saker om tång och ger tips på hur den ska tillagas.

Antal: max 15 pers.
Pris: Fråga om offert
Tidsåtgång: ca 5 tim


Klimatsmart mat

Alger ses av många som framtidens mat. De ligger helt rätt i tiden med tanke på att vi lägger mer av närproducerat, raw food och grönt på tallriken. De är dessutom goda, vackra och är fria att plocka för alla. Lyssna på tångföretaget som plockade havssallad till det svenska kocklaget i Bocuse dÓr! De berättar allt du behöver veta för att själv ge dig ut att skörda.

Pris: Föreläsning utan smakprover: 5000 kr
Tidsåtgång:
från 15 till 45 min, beroende på vad ni önskar.

Tillval Smakprover
Litet smakprov, t ex tångchips, tångcookie, tånghummus eller tångbröd med tångsmör, picklad tång på sandwich.
Pris: 50 kr  per person


Hudvård från havet

Föreläsning och prova-på-demo om hur tång kan påverka hud och hälsa. Du får själv blanda ihop några olika hudvårdsprodukter med svensk tång och prova dem på dig själv.
Pris: 595:- per person
Tidsåtgång: ca 2 tim.


Hjärt och lungräddning med AED hjärtstartare

Utbildning i hjärt- & lungräddning med AED hjärtstartare samt åtgärder vid luftväggsstopp. Teori och praktik varvas, där fokus ligger på det praktiska. Allt för att du ska känna dig trygg när olyckan är framme.
Pris: 4-12 pers 550 kr pp
Max antal: 12 pers
Minimum: 3500 kr
Tidsåtgång: 2,5 h


Mindfulness workshop eller föreläsning

Mindfulness – Rätt upp och ned!
En föreläsning som inte snuttifierar och förvirrar utan reder ut och klargör vad Mindfulness  egentligen är.  Som förklarar varför mindfulnessträning är läkande och helande vid sjukdom, smärta och stress. ( Som inspirerar och ger tilltro till att vi kan må bra även när livet är svårt.) Som ger rykande färsk information om forskning som visar hur vi själva kan påverka och träna oss till ett bättre immunförsvar och positiva förändringar i hjärnan. Och som ger förklaringen till varför USA `s försvarsmakt utvecklat ett ”mindtraining program” och varför Mr Ryan i amerikanska senaten får prata mindfulness i kongressen.

Föreläsare Helena Bjuhr 
från Mindfulness akademin är Leg psykolog, forskare och lärare i Mindfulness och utbildad vid Center for Mindfulness, UMASS Medical School. Helena förmedlar kunskap utifrån många år av studier i mindfulness och är en av Sveriges mest erfarna ”mindfulness” behandlare.
Pris: Offert

Kontakta oss
för prisuppgift
VANN

 

 

Åtta pooler och kar i olika former – inne & ute

Läs mer om våra pooler 

 

 

Här njuter du oavsett årstid av vackra vyer och salta vindar i 39 gradigt vatten

 

 

 Vid bryggan nere vid fjorden finner ni fjordbastun med tillhörande bastu, brygga och loungeavdelning

Läs mer om våra fjordbastu

 

 

Här finner du duschupplevelser utöver det vanliga.  Välj mellan vattenfall, kneipp terapi, sittdusch med massage eller varför inte duscha i ett varmt regn under månen

 

 

Gullmarsfjorden inbjuder till varma bad på sommaren och uppfriskande bad på vintern. Några fotsteg på bryggan och du kan värma upp kroppen i vår populära fjordbastu.

 

 

Låt Garra rufa-fiskarna göra dina fötter mjuka och fina

Läs mer om våra fiskpedikyr

 

 

Vann ligger naturskönt djupt inne i Gullmarsfjord precis vid strandkanten. Känn sanden mellan tårta och gå ner i det klarna vattnet

 

 

Luta er tillbaka och njut av vyerna utanför

 

 

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

Läs mer om våra spabehandlingar

 

 

I vårt fotbad kan du skämma bort dina fötter. Fylla upp ett fotkar med varmt vatten med en halv skopa Mineralsalt

 

 

Hos oss kompletteras vattenvärlden med tre olika bastuvarianter; torrbastu, ångbastu och en utsiktsbastu

Läs mer om våra bastumiljöer