VANN® | Genuine contact & Skogsfloating | Ett Naturnära Möte

Genuine contact & Skogsfloating

Ett naturnära möte utöver det vanliga. En unik mötes- och rekreationsform utomhus som bygger på mötet i den samlande ringen, men i en ny tappning.

Tillsammans med Friluften vill vi ge dig ett naturnära möte utöver det vanliga. Testa genuine contact & skogsfloating under en halvdag hos oss.

Vägen till en sund och balanserad organisation är den första modulen i ett längre paket av utbildningar för att utveckla ditt personliga ledarskapande och din organisation. Halvdagen ger dig en inblick i förhållningssättet och några metoder/verktyg som du kan använda direkt.

Vägen till hälsa och balans i sunda organisationer är en naturlig fortsättning för att komma ännu lite djupare in i Genuine Contact Programmet. Vi gör det genom att arbeta med flera verktyg för att få ett känskap i att använda dem men också för att göra dem till sina egna. Det är först när du kan introducera en övning eller metod på ditt eget sätt som du får full utdelning.

Vägen till hälsa och balans i sunda organisationer ges online under tre torsdagsförmiddagar á fyra timmar under hösten och som två heldagar någonstans i Västra Götaland under vårvintern. Genomgående i alla våra utbildningar är en blandning av att göra och att reflektera, på egen hand och tillsammans i grupp. Det är ett upplägg som vi genom åren sett ger stor effekt.

Genomgående i alla friluftens utbildningar är en blandning av att göra och att reflektera, på egen hand och tillsammans i grupp. Ett upplägg som ger stor effekt.

VAD ÄR DÅ SKOGSFLOATING?

Ett naturnära möte…
…Tillbakalutad, lätt gungande en liten bit över marken, med ett annat perspektiv på både omgivning och kollegor är det lätt att skapa en kreativ atmosfär. En viktig del i konferensens resultat är att minnas och vidareutveckla de förda samtalen. Ett Skogsfloating möte sätter fler sinnen i arbete vilket ökar kreativiteten och ger starkare minnen. Varför inte också njuta av en riktig god fika utomhus.

_______

“Floatingen kommer bli ett minne för livet, mycket uppskattat både njutningsfullt och mycket skratt hade vi.”

Anne Hagebratt

Enhetschef Måltid, Göteborgs Stad

Kontakta oss
för prisuppgift
VANN