VANN® | Skärgårdsturer | Bohusläns Magiska Skärgård Väntar

Skärgårdstur på Havet

Gullmarsfjorden och Bohusläns skärgård är fantastisk för skärgårdsturer. Ta med en skaldjursbuffé ut på båten och njut av de fantastiska vyerna.

Om ni vill kan ni gå iland på någon klippa och njuta av den fantastiska solnedgången eller varför inte spana in sälarna på behörigt avstånd. Eller vad sägs om en tur genom Malö-strömmar, en tur runt Bornöarna eller genom Nordströmmarna för att nämna några fina turer. Vill ni njuta av lite mat och dryck ombord kan vi erbjuda detta.

Antal deltagare: 8-200 personer
Tidsåtgång: efter önskemål
Tid: april-oktober
Pris: Offert


Skärgårdstur Inomskärs

En tur genom Nord och Malö strömmar, Islandsberg, Sotekanalen eller varför inte Nordströmmarna. Konferera ombord och njut av vidunderlig utsikt längs vägen. Vi kan erbjuda er ett flertal olika turer till havs både kortare och längre turer. För större och mindre sällskap.

Antal deltagare: 8-200 personer
Tidsåtgång: efter önskemål
Tid: april-oktober
Pris: Offert


Hummersafari

Hummersäsongen startar första måndagen efter 20 september. Då börjar en hummerfiskeupplevelse kring bohuskusten. Vi erbjuder Hummerfiske i Lysekils vackra skärgård med erfarna hummerfiskare ombord. Vi startar med en säkerhetsgenomgång för att sedan bege oss ut i den vackra skärgården för hummerfiske.

Ni får sedan själva vara med och dra upp tinorna om ni orkar vill säga. Kanske just du får chansen att få dra upp det svarta guldet. Rekordet ombord är för närvarande 1,8 kg men det finns större det kan vi lova !!

Vi fiskar inomskärs i lugna vatten för allas trevnad. Önskar ni fika eller mat för att avnjuta på en mysig ö eller i båten beroende på väder och vind kan detta också ordnas.  Överlevnadsdräkter och flytvästar finns för alla ombord. Tag gärna med oömma kläder och stövlar.

Antal deltagare: 12 personer per båt (minimum: 5 personer)
Tidsåtgång: ca 3 tim
Tid: april-oktober
Pris: Offert

Kontakta oss
för prisuppgift
VANN