VANN® | Tävlingar | Utmana Dina Kollegor i Musik & Spel

Tävlingar

Tävla i sång och musik eller i knep och knåp.

Alla Tiders

Vi startar med att kliva in i 70-talet och tar oss fram till idag. Lagvis får ni följa med på en nostalgitripp genom historien och svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat. Ögonblick vi minns, TV-serier, maträtter, bilar och mode bjuds ni på i denna underhållande frågesport som ger många skratt och härliga minnen.


Så kan det låta

Här tävlar deltagarna lagvis en i mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor, första & sista minuten. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut!


Kampen om klockan

Tävlingsdeltagarna delas upp i lag och lagen möts sedan i flera olika utmaningar som alla ska klaras på 60 sekunder. Varje lag väljer ut en lagkamrat per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att bli det segrande laget. Kan även genomföras på engelska.


Konferensgåtan

Tävlingen går ut på att ni lagvis tävlar mot varandra i olika delmoment. För varje vunnet delmoment vinner laget en bokstav och därmed ökar lagets chanser att kunna lösa slutuppgiften och vinna hela tävlingen. Det är blandade utmaningar som väntar er, tankenötter ska lösas och uppgifter ska utföras. Kan även genomföras på engelska. (Denna kan vi även erbjuda utomhus)


Music Quiz

Programledaren tar er här genom ett antal kategorier med allt från Schlager till Rock i en blandad kompott. Ni ska gissa intron, musikaler och filmmusik! Lagvis sätts era kunskaper på prov i en varierad frågetävling med musik som huvudämne.

Kontakta oss
för prisuppgift
VANN