VANN® | Träningspass | Oändliga Träningsmöjligheter

Träningspass

Kombinera er konferens med ett träningspass. Vad sägs om ett skräddarsytt träningspass utifrån de krav som ert arbete ställer på kroppen. Ni kan också välja bland några av våra pass från vårt VANN AKTIV koncept.

VANN AKTIV KONCEPT


Bastuyoga

är det perfekta passet för den lilla konferensgruppen. Består av en serie enkla yogaövningar som utförs sittande på bastubänken i en behaglig temperatur. Värmen från bastun i kombination med yogaövningarna hjälper kroppens ämnesomsättning, reducerar stress och förbättrar sömnen. Bastuyoga passar alla och kräver ingen tidigare erfarenhet av yoga.


Konferensyoga

starta upp er konferens med ett yogapass för att ladda energi. Vill ni hellre lägga in en kortare paus eller avsluta er dag med ett yogapass är det så klart också möjligt. Består av en serie enkla yogaövningar som utförs sittande på stolar i vanliga kläder.


Yoga

under detta pass tränar vi balans, smidighet och muskulär styrka. I yogapass ingår andningsövningar, kroppsliga ställningar och en avslutande vila. Det finns stunder av stillhet och djup koncentration och stunder av kraftfull fysisk aktivitet. Yoga är ett sätt att lära känna sig själv och träna på att vara här och nu.


Cirkelfys

Ett träningspass där du får allt i ett, styrka, kondition och rörlighet. Träningens utförs i intervall form. Var och en jobbar i ditt eget tempo efter egen förmåga.


Soma Move

En holistisk gruppträningsklass som är atletisk, svettig och fysisk ansträngande, men samtidigt mjuk och flödande. Soma Move gör den mobile stark och den starke mobile.


Löppass

Sträck ut benen i löpspåret efter en dags konferens, vad sägs om ett intervallpass eller kanske ett pass med fokus på löpteknik.

Antal deltagare: 4-50 personer – Pris: 300 kr per person
51 pers och uppåt – 250 kr per person
Minimum: 4000 kr (priser exkl. moms).
Tidsåtgång: 1 h (beror på typ av pass).

Kontakta oss
för prisuppgift
VANN

 

 

Åtta pooler och kar i olika former – inne & ute

Läs mer om våra pooler 

 

 

Här njuter du oavsett årstid av vackra vyer och salta vindar i 39 gradigt vatten

 

 

 Vid bryggan nere vid fjorden finner ni fjordbastun med tillhörande bastu, brygga och loungeavdelning

Läs mer om våra fjordbastu

 

 

Här finner du duschupplevelser utöver det vanliga.  Välj mellan vattenfall, kneipp terapi, sittdusch med massage eller varför inte duscha i ett varmt regn under månen

 

 

Gullmarsfjorden inbjuder till varma bad på sommaren och uppfriskande bad på vintern. Några fotsteg på bryggan och du kan värma upp kroppen i vår populära fjordbastu.

 

 

Låt Garra rufa-fiskarna göra dina fötter mjuka och fina

Läs mer om våra fiskpedikyr

 

 

Vann ligger naturskönt djupt inne i Gullmarsfjord precis vid strandkanten. Känn sanden mellan tårta och gå ner i det klarna vattnet

 

 

Luta er tillbaka och njut av vyerna utanför

 

 

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

Läs mer om våra spabehandlingar

 

 

I vårt fotbad kan du skämma bort dina fötter. Fylla upp ett fotkar med varmt vatten med en halv skopa Mineralsalt

 

 

Hos oss kompletteras vattenvärlden med tre olika bastuvarianter; torrbastu, ångbastu och en utsiktsbastu

Läs mer om våra bastumiljöer