Konferenssal

Vår rymliga stora  konferenssal på VANN är till för er som antingen önskar lite extra plats eller vill samla många på en gång. Salen tar upp till 250 personer.

Vi kan ordna konferensutrustning till våra konferensrum såsom whiteboard, blädderblock, projektor och ljudanläggning för dataljud.

UTRUSTADE FÖR ALLA TILLFÄLLEN 
Mikrofonanläggning finns och lokalen kan mörkläggas. Önskas mobilt PA för uppträdande utomhus, standup, trubadur eller liknande kan det bokas mot avgift. Vi kan också hjälpa er med kopiering, utskrifter, produktion av namnbrickor, drinkbiljetter etc. mot avgift. I lokalen finns alltid vatten och godis. Fri tillgång till trådlöst internet.

LÄS MER

När det är dags för en välbehövlig bensträckare står vår kaffe- och fruktbuffé framdukad, och är det något som behövs är det bara att kontakta VANNs konferenscenter. Vår konferensvärd ordnar allt möjligt, från namnbrickor till bokning av restaurang och aktiviteter.

Följ oss på LINKEDIN för senaste nytt

VISA MINDRE

Gullmarssalen

– Upp till 250 personer –

Gullmarssalen är vår näst största konferenssal. Här finns det gott om utrymme att dansa på eller att ha många åhörare! Gullmarssalen lämpar sig väl för biosittning och har även en scen på 9x3m

Bio: 250 pers | Skol: 135 pers | U-bord: 40 pers | Öar: 100 pers
konferenssal

Gullmarssalen som festlokal

– Upp till 100 personer – 

Gullmarssalen är en perfekt sal för fest/middag eller att ha tex en föreläsning i. Det är högt i tak och lokalen har även en stor scen. Ljusinsläpp kommer från fönster i taket.

Passande till den större konferensen men lika bra som den stora festen eller bröllopet!

Vill du göra en offertförfrågan?

Planerar du att hålla en konferens, kick off eller event? På VANN har vi duktiga medarbetare
som kan hjälpa dig hela vägen från planering och utförande till uppföljning.
Ring oss på tel: 0523-442 00 eller maila till [email protected] dina önskemål så hjälper vi er!

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig samma dag (vardagar kl. 8 – 16)


    VANN