VANN® | Konferenssalar | Med Bohuslänska Naturen som Dekor

Konferenssalar

Konferenssalarna på VANN är till för er som antingen önskar lite extra plats eller vill samla många på en gång. Våra största salar tar upp till 300 personer.

Vi kan ordna konferensutrustning till våra konferensrum såsom whiteboard, blädderblock, projektor och ljudanläggning för dataljud.

UTRUSTADE FÖR ALLA TILLFÄLLEN 
Mikrofonanläggning finns i Gullmarssalen och Bankettsalen. Flera av lokalerna kan mörkläggas. Mobilt PA för uppträdande utomhus, standup, trubadur eller liknande kan bokas mot avgift. Vi kan också hjälpa er med kopiering, utskrifter, produktion av namnbrickor, vipkort, drinkbiljetter e.t.c mot avgift. I lokalen finns alltid vatten, frukt och godis. Övrig utrustning som ingår: Fri tillgång till trådlöst internet. Gästdator finns vid receptionen.

LÄS MER

När det är dags för en välbehövlig bensträckare står kaffe och fruktbuffé framdukad, och är det något som behövs är det bara att kontakta VANNs konferenscenter. Vår konferensvärd ordnar allt möjligt, från namnbrickor till bokning av restaurang och aktiviteter. Och med lite tid på sig kan vi ordna även det omöjliga.

Följ oss på LINKEDIN för senaste nytt

VISA MINDRE

Gullmarssalen konferenslokal pa Vann spa hotell och konferens

Gullmarssalen

– Upp till 250 personer –

Gullmarssalen är vår näst största konferenssal. Här finns det gott om utrymme att dansa på eller att ha många åhörare. I salen finns scen, och lämpar sig väl för biosittning.

Bio: 250 pers | Skol: 135 pers | U-bord: 40 pers | Öar: 100 pers

Scen finns i Gullmarssalen, 9m x 3m

Mikrofonanläggning finns i Gullmarssalen och Bankettsalen. Alla lokaler kan mörkläggas. Mobilt PA för uppträdande utomhus, standup, trubadur eller liknande kan bokas mot avgift. Vi kan också hjälpa er med kopiering, utskrifter, produktion av namnbrickor, vipkort, drinkbiljetter e.t.c mot avgift. Det finns alltid en kaffebuffé i anslutning till konferensrummet och i lokalen finns vatten, frukt och godis.

Övrig utrustning som ingår:
Fri tillgång till trådlöst internet
3-5 gästdatorer för internet, mail och utskrifter

Bankettsalen

– Upp till 300 personer – 

Bankettsalen skapas genom att vi flyttar väggen mellan K1 och K2. Med denna härliga yta som har panorama fönster mot Gullmaren kan det få plats upp till 300 personer.

Passande till den större konferensen men lika bra som den stora festen eller bröllopet.

Bio: 300 pers | Skol: 150 pers | Öar: 150 pers

Fri tillgång till trådlöst internet
3-5 gästdatorer för internet, mail och utskrifter

Vill du göra en offertförfrågan?

Planerar du att hålla en konferens, kick off eller event? På VANN har vi duktiga medarbetare
som kan hjälpa dig hela vägen från planering och utförande till uppföljning.
Ring oss på tel: 0523-442 00 eller maila till [email protected] dina önskemål så hjälper vi er!

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig samma dag (vardagar 8 – 16)


VANN