Konferenspaket

Ta med kollegorna – vi löser resten!

Vi har 16 konferenslokaler till ert förfogande, unika konferensaktiviteter, specialtekniska lösningar och brandingmöjligheter. Det går även att abonnera hela anläggningen i en eller flera dagar. En dedikerad konferensansvarig tar hand om er hela vägen – från förfrågan, utförande av konferensen samt uppföljning.

HELA GRUPPEN TILLSAMMANS
En unik möjlighet att komma iväg med kollegorna och befinna sig i en miljö endast omgivna av naturen – arbetsgruppen hålls samman  och ger utrymme för teambuilding och stärkta relationer.

LÄS MER

Följ oss på LINKEDIN för senaste nytt

VISA MINDRE

Hybridmöten

Hybridmöten möjliggör för er att träffa era kollegor digitalt. Både med ljud och bild kan ni konferera i en trygg och säker miljö vid Gullmarsfjorden.

Konferenslokaler med senaste tekniken
För en mötesupplevelse oavsett var ni befinner er så har vi uppdaterat våra konferenslokaler med den senaste tekniken för att ge er oslagbar ljud och bildkvalité.

Läs mer HÄR

Vinterkonferens

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer. Kanske är det de salta vindarna, det otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på samarbetsviljan och kreativiteten. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss.

I VINTERKONFERENSPAKET INGÅR
– Logi i dubbelrum en natt
– Frukostbuffé
– Fm-kaffe med fralla, lunch, em-kaffe med kaka
– Tvårätters- middag på kvällen
– Tillträde till spaavdelningen samt tillgång till inomhus- och utegym

Läs mer HÄR

Helpension – Ett dygn

Starta dagen med vår härliga välkomstfika! När ni är mätta och belåtna står konferenslokalerna redo. När det senare är dags för lunch beger ni er till restaurangen där serveras lunchbuffé, nybakt bröd och sallad. Bordsvatten samt kaffe ingår. Eftermiddagskaffe med hembakade delikatesser väntar som energidepå i den senare pausen. Efter mötet har ni tillgång till den 1000 m2 stora spaavdelningen där ni kopplar av och laddar batterierna. Vi har även hinderbana, gym och löparspår för de som vill vara aktiva! På kvällen väntar en tvårätters supé i restaurangen. Sov sedan i en skön säng från Carpe Diem och starta nästa dag med vår stora frukostbuffé.

I HELPENSIONSPAKET INGÅR:

– Logi i standardrum
– För- och eftermiddagskaffe med hembakade delikatesser
– Lunch
– Tvårätters supé på kvällen
– Entré till spaavdelningen, träning och relax
– Stor frukostbuffé

Dagkonferens

Kom på konferens över dagen! Håll inspirerande möten i våra ljusa härliga lokaler med den vackra Bohuslänska naturen som dekor. Koncentrera er på ert möte så sköter vi resten!

För- och eftermiddagskaffe med hembakade delikatesser. Lunch med nybakt bröd, sallad och varmrätt. Bordsvatten samt kaffe ingår.

DETTA INGÅR:
– För- och eftermiddagskaffe med hembakade delikatesser
– Lunch
– Konferenslokal anpassad och utrustad efter önskemål, wifi och teknisk support

Pris från 595 kr / person

Vill du göra en offertförfrågan?

Planerar du att hålla en konferens, kick off eller event? På VANN har vi duktiga medarbetare
som kan hjälpa dig hela vägen från planering och utförande till uppföljning.
Ring oss på tel: 0523-442 00 eller maila dina önskemål till [email protected] så hjälper vi er!

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig samma dag (vardagar 8 – 16)


    VANN