VANN® | Vinterkonferens i Bohuslän | Unika Vinterkonferenser 2019

Vintriga möten i Bohuslän

 De som fått uppleva vintern i Bohuslän vet vilken kraft man får av en promenad över de tomma klipporna. De vet hur lätt nya idéer bubblar fram i de salta vindarna och vilka energier de storslagna vyerna framkallar. De vet den exklusiva känslan av att få ha allt det vackra för sig själv.

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer. Kanske är det de salta vindarna, det otämjda havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på samarbetsviljan och kreativiteten. Oavsett vilket, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss.

Vinterkonferens
Logi i dubbelrum en natt inkl frukostbuffé. Fm-kaffe med fralla, lunch, em-kaffe med kaka och tvårätters- middag på kvällen. I paketet inkluderar tillträde till spaavdelningen samt tillgång till inomhus- och utegym, hinderbana och möjlighet att delta i träningspass enligt schema.

Pris per person ex moms fr 1295 sek

Det går även bra att kombinera er konferens med en konferensaktivitet. Kontakta oss för prisförslag.

LÄS MER

Följ oss på LINKEDIN för senaste nytt

VISA MINDRE

För våra konferensgäster har vi många populära aktiviteter och paket kan skräddarsys efter önskemål. Våra konferensaktiviteter är noga sammansatta för att stärka relationerna inom arbetsgruppen, för att främja en positiv företagskultur och stärka verksamheten i dess utveckling och affärsmål. Konferensdestination och konferensaktiviteter bör därför väljas med omsorg. Det handlar om att investera väl – i personalen, i gruppdynamiken, i lärande och inge ny vitalitet till både individ och vision.

Det är något magiskt som händer i Bohuslän under vintern. Havet och klipporna blir till en energi som är svår att väja för, Oavsett viken typ av konferens du ska ha är du välkommen till ett vintrigt Bohuslän.

Läs mer om vintriga möten i Bohuslän 

Kick off- och Konferensaktiviteter

Havskajak

Att uppleva skärgården och havet från en kajak är bland det mäktigaste man kan göra!

Vandring

Njut av en fysisk vandring med vidunderlig utsikt över Gullmarsfjorden. Eller varför inte vandring på sammanvuxna öarna Trossö-Kalvö-Lindö?

Ostronprovning

Lär dig mer om ostron, dess historia, lär dig hur du öppnar ostron på bästa sätt. Självklart avslutas detta med avsmakning av dessa havets läckerheter.

Bastu och Kallbad

Hoppa i och känn hur kroppen väcks till liv. Väck både kropp och sinne till liv med ett frisk dopp i havet efter ett hett bastubad i vår strandbastu.

Vi har flera aktiviteter som passar sig utmärkt under vintertid.

Vill du göra en offertförfrågan?

Planerar du att hålla en konferens, kick off eller event? På VANN har vi duktiga medarbetare
som kan hjälpa dig hela vägen från planering och utförande till uppföljning.
Ring oss på tel: 0523-442 00 eller maila till [email protected] dina önskemål så hjälper vi er!

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig samma dag (vardagar 8 – 16)


    VANN