peri

PERI Sverige AB

”Konferensavdelningen har en servicenivå som är utöver det vanliga”

Vann erbjuder en fantastisk konferensupplevelse med en härlig blandning av möjligheter för både arbete, teambuildning och avkoppling. Konferensavdelningen har en servicenivå som är utöver det vanliga och gjorde vår konferens till ett toppenevent. Att dessutom kunna skräddarsy en upplevelse åka ut med ribbåt i fjorden efter arbetsdagen satte verkligen ”pricken över i:et”. Helheten med de olika möjligheterna till aktiviteter i kombination med spa och god mat efter en hel dags konferens gör verkligen Vann till en perfekt destination och vi kan starkt rekommendera att lägga er nästa konferens här.

– Malin Sjölin, Marknadschef

CANEA Partner Group AB

”Fantastiskt ställe att vara på där man är omringad av vacker natur och där maten är väldigt god”

Jag och några kollegor planerade och höll vår årliga interna konferens på VANN. Samarbetet med VANN fungerade jättbra. Personalen var mycket tillmötesgående och tillsammans löste vi alla frågor som kom upp på ett smidigt sätt. VANN är ett fantastiskt ställe att vara på där man är omringad av vacker natur och där maten är väldigt god!

– Erica H. Lind, CANEA Partner Group AB

canera
gotene-logga-vann-konferens.

Götene kommun

”Vann är idealiskt för utvecklingsdagar”

I ett lugnare läge av pandemin kunde vi genomföra våra utvecklingsdagar på fantastiska Vann. All personal inom vård och omsorg i Götene kommun fick kompetenshöjning under ett dygn, lunch till lunch. Vi fick ett mycket positivt bemötande från första till sista kontakt med Vann. Alla var mycket måna om att göra deltagarnas dygn till en positiv upplevelse. Vi hade några synpunkter på logistik, mat och lokaler. Med den serviceinriktning och kundfokus som finns hos personal på Vann så var det lätt ordnat.
Vi är mycket nöjda med vår vistelse, under tre veckor och 3 dygn, (nov-dec 2021 ) så kan vi bara säga att Vann är idealiskt för utvecklingsdagar!

– Birgitta Hassellöf, Enhetschef/Sas

Uddevalla Energi

”Vi var mycket nöjda med aktiviteten som blev en höjdpunkt på konferensen.”

Eftersom vi på marknadsavdelningen under vintern omorganiserat oss var det dags att planera en kick-off för att sammansvetsa gruppen. I maj styrde vi kosan mot Vann och hade två fantastiska dagar tillsammans i arbetsgruppen.

Vi hade i förväg en bra kontakt med Elisabeth som på ett bra sätt hjälpte oss med planering av programmet och att hitta lämpliga aktiviteter som matchade syftet med vår konferens.

Väl på plats blev vi mycket väl mottagna av all personal på konferensanläggningen, och allt vi i förväg planerat var noterat och stämde hela vägen.  Vi fick uppleva ljusa och fina lokaler med bra ventilation, fin SPA-avdelning och ett stort utbud av aktiviteter samt god, vällagad mat och fika.

Under eftermiddagen körde vi den planerade teambildnings aktivitet. 

Våra aktivitetsledare tog väl hand om oss och hade en tydlig plan och en röd tråd genom hela aktiviteten. Vi fick många utmanande och kluriga uppgifter att lösa tillsammans i gruppen, vilket gav många skratt och vi var alla förvånade över hur bra vi faktiskt kunde lösa uppgifterna tillsammans.

Vi var mycket nöjda med aktiviteten som blev en höjdpunkt på konferensen.

Den har helt klart gjort vår grupp mer sammansvetsad och vi har mer koll på våra olika styrkor i gruppen som vi kan ha användning för i vårt dagliga arbete.

– Marie Bergman Haak, Kundservicechef
uddevalla-energi-vann-konferens

Högskolan Väst

”En fantastisk miljö som lämpar sig såväl för den lilla som den stora gruppen.”

Vann är en fräsch och trevlig anläggning i en fantastisk miljö som passar både den lilla och den stora gruppen.

– Lena Gustavsson, Högskolan Väst

hogskolan-vast-vann-konferens

Vill du göra en offertförfrågan?

Planerar du att hålla en konferens, kick off eller event? På VANN har vi duktiga medarbetare
som kan hjälpa dig hela vägen från planering och utförande till uppföljning.
Ring oss på tel: 0523-442 00 eller maila till [email protected] dina önskemål så hjälper vi er!

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig samma dag (vardagar 8 – 16)


    VANN