gotene-logga-vann-konferens.

Götene kommun

”Vann är idealiskt för utvecklingsdagar”

I ett lugnare läge av pandemin kunde vi genomföra våra utvecklingsdagar på fantastiska Vann. All personal inom vård och omsorg i Götene kommun fick kompetenshöjning under ett dygn, lunch till lunch. Vi fick ett mycket positivt bemötande från första till sista kontakt med Vann. Alla var mycket måna om att göra deltagarnas dygn till en positiv upplevelse. Vi hade några synpunkter på logistik, mat och lokaler. Med den serviceinriktning och kundfokus som finns hos personal på Vann så var det lätt ordnat.
Vi är mycket nöjda med vår vistelse, under tre veckor och 3 dygn, (nov-dec 2021 ) så kan vi bara säga att Vann är idealiskt för utvecklingsdagar!

– Birgitta Hassellöf, Enhetschef/Sas

Uddevalla Energi

”Vi var mycket nöjda med aktiviteten som blev en höjdpunkt på konferensen.”

Eftersom vi på marknadsavdelningen under vintern omorganiserat oss var det dags att planera en kick-off för att sammansvetsa gruppen. I maj styrde vi kosan mot Vann och hade två fantastiska dagar tillsammans i arbetsgruppen.

Vi hade i förväg en bra kontakt med Elisabeth som på ett bra sätt hjälpte oss med planering av programmet och att hitta lämpliga aktiviteter som matchade syftet med vår konferens.

Väl på plats blev vi mycket väl mottagna av all personal på konferensanläggningen, och allt vi i förväg planerat var noterat och stämde hela vägen.  Vi fick uppleva ljusa och fina lokaler med bra ventilation, fin SPA-avdelning och ett stort utbud av aktiviteter samt god, vällagad mat och fika.

Under eftermiddagen körde vi den planerade teambildnings aktivitet. 

Våra aktivitetsledare tog väl hand om oss och hade en tydlig plan och en röd tråd genom hela aktiviteten. Vi fick många utmanande och kluriga uppgifter att lösa tillsammans i gruppen, vilket gav många skratt och vi var alla förvånade över hur bra vi faktiskt kunde lösa uppgifterna tillsammans.

Vi var mycket nöjda med aktiviteten som blev en höjdpunkt på konferensen.

Den har helt klart gjort vår grupp mer sammansvetsad och vi har mer koll på våra olika styrkor i gruppen som vi kan ha användning för i vårt dagliga arbete.

– Marie Bergman Haak, Kundservicechef
uddevalla-energi-vann-konferens
volvo-logga-vann-konferens

Volvo Car Sweden

”Underbar miljö och trevlig personal – Vi är mycket nöjda!”

I maj 2015 lanserade vi på Volvo Car Sverige Volvo V60 Cross Country för svensk och nordisk media fördelat på två grupper. Vann hjälpte oss att skräddarsy arrangemanget utifrån våra önskemål. Vi hade bilar för visning uppställda inne på hotellet samt avspärrad P-plats på utsidan, fick hjälp med att låna en körslinga i skogen som passade bilen perfekt. Vi erbjöd också SPA-behandlingar till våra gäster som uppskattades mycket. Konferensservice, matarrangemang under lunch och middag samt medhavd fika i skogen fungerade utmärkt. Maten fick mycket beröm av våra journalister. Till detta ska läggas en underbar miljö och trevlig personal. Sammantaget är vi mycket nöjda och vår Volvo V60 Cross Country fick positiva recensioner av såväl svensk som dansk, norsk, och finsk media.

– Annika Bjerstaf, Volvo Car Sverige.

Högskolan Väst

”En fantastisk miljö som lämpar sig såväl för den lilla som den stora gruppen.”

Vann är en fräsch och trevlig anläggning i en fantastisk miljö som passar både den lilla och den stora gruppen.

– Lena Gustavsson, Högskolan Väst

hogskolan-vast-vann-konferens
reseguiden-vann-konferens

Reseguiden

”Den positiva företagskulturen smittar av sig på oss gäster.”

Ert fina spa, goda mat och informella miljö i kombinationen med den positiva företagskultur som smittar av sig på oss gäster har gjort att vi är nöjda med vistelsen hos er och gärna återkommer.

– Tony Ryttersson, Affärsansvarig

Vill du göra en offertförfrågan?

Planerar du att hålla en konferens, kick off eller event? På VANN har vi duktiga medarbetare
som kan hjälpa dig hela vägen från planering och utförande till uppföljning.
Ring oss på tel: 0523-442 00 eller maila till [email protected] dina önskemål så hjälper vi er!

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig samma dag (vardagar 8 – 16)    VANN