VISION & AFFÄRSIDÈ

CHECKA IN. ANDAS UT. Vann ska ge gästen en unik plats att mötas på genom vårt Stilla spa, den bohuslänska naturen, de genuina smakerna, den moderna designen, hållbarhet och vår personal som levererar i toppklass.

VÄRDEGRUNDER

Vann Spa Hotell och Konferens värdegrunder uttrycker organisationens gemensamma grundläggande värderingar. Dessa ger vägledning i vardagen genom att beskriva vad som är själva utgångspunkten för verksamheten, för kontakten med omvärlden och för hur vi beter oss mot varandra och andra.

G.O.S

Glädje

Positiv inställning
Energigivare
Le

Omtanke

Uppmärksam
Respekt
Genuin

Stolthet

Yrkesstolt
Kunskap
Leverera

FÖRDELAR & FÖRMÅNER

Hur bra vi lyckas med vår vision beror i stor utsträckning på hur vi möter våra medarbetares behov. Det är bara tillsammans som vi kan nå våra gemensamma mål. Vi vill att du som medarbetare ska må bra, vilja utvecklas och känna dig trygg.

presentation

Kompetensutveckling

Vi erbjuder våra anställda en möjlighet att utvecklas, både inom företaget i form av att testa på olika avdelningar och internutbildningar men också externt i form av kurser, seminarier osv.

padlock

Trygga anställningsförhållanden

Vi är kollektivanslutna vilket innebär trygga arbetsförhållanden och rättigheter för dig som arbetstagare.

growth

Stimulerande miljöer

Vi erbjuder en stimulerande miljö med härliga kollegor samt pulsen på ett hotell med skog och hav som granne. Alla olika avdelningar med spa, restaurang och hotell gör att ingen dag är den andre lik.

strength

Friskvårdsbidrag

1500:-/år samt tillgång till inomhusgym och utomhusgym, fri personalmassage, fri tillgång att låna tennisbana, paddeltennis, motionssimning i spa, sup-brädor, kajak och mycket mer!

creativity

Rabatter

Som anställd kan du boka rum & frukost – via Svenska Spahotell – på Sveriges 41 bästa Spa för ett förmånligt pris. Dessutom får du rabatt på alla spabehandlingar och produkter samt på mat i vår restaurang.

sir

Tjänstepension

Vi har kollektivavtalade försäkringar och pension för våra anställda. Det är mycket viktigt vid framtida ålderspension samt vid olika händelser såsom att bli förälder, vid sjukdom, skada mm.

LEDIGA JOBB

VANN