VANN® | Dagspa & Spapaket | Njut av 1000 m2 Spaavdelning

Dagspapaket

Under rådande tider har vi en maxgräns på antal gäster som vistas samtidigt i Spaområdet, av den anledningen är det i nuläget enbart vardagar (i mån av plats och på förfrågan) som vi kan ta emot dagspa-gäster. Våra övernattande gäster behöver primärt ha tillgång till vårt Spa. Det går självklart bra att boka boende för tillgång till vår 1000 kvm avkopplande spaavdelning.

Stig in i lugnet av mörk skog, bada fötterna i den svala bäckens vatten, låt vattenfallet skölja din hud, ta några simtag i tjärnen, flyt på rygg i saltvattnet. Andas. Här kan du släppa tid och rum för en stund.

AVKOPPLING I HARMONISKA MILJÖER
På VANN finner du stilla vatten, varmt och kallt, inne och ute. Värm dig i någon av våra bastur inne på spa. Missa inte vår fantastiska strandbastu precis intill fjorden, njut av utsikten och ta dig ett härligt svalkande dopp i fjorden året om.

Njut av de fantastiska och harmoniska miljöerna, inne såväl som ute, boka någon av våra tre dagspapaket; Morgonspa, Lunchspa & Aftonspa. I alla paket ingår vårt VANN Spakit – kvalitetsprodukter som ger dig möjlighet till att utföra en egen avkopplande sparitual. Frukt och vatten finns tillgängligt på buffé i spaavdelningen under hela din vistelse.

LÄS MER

Tanka energi genom att delta på något av våra träningspass, nyttja våra gym som du finner inne och ute eller ta dig en runda i vårt löparspår. Möjligheterna är oändliga.

Följ oss på FACEBOOK & INSTGRAM för senaste nytt

VISA MINDRE

Dagspa för behag och välmående

Dagspapaket

Kvinna badar i pool pa VANN Spa

Morgonspa

Starta dagen med vår stora frukostbuffé och avsluta med lunch i restaurangen. Däremellan en skön förmiddag i spa.

Lunchspa

Börja dagen med att kliva in i spa vid kl 10.30 och njut i spaavdelningen fram tills lunch. Kl 13.30 serveras vår lunch i Vanns restaurang VASS

Aftonspa

Starta med eftermiddagsfika och avsluta med en tvårättersmiddag i restaurangen. Däremellan en skön eftermiddag i vårt spa.

Ett spa för alla

(förbokas)

Följ oss på FACEBOOK & INSTAGRAM för senaste nytt

Kontakta oss
för bokning
VANN