VANN® | Kvalitetssäkrade Spabehandlingar för hela kroppen

Spabehandlingar & Kurer

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

DITT VÄLMÅENDE I FOKUS
Du kommer att tacka dig själv för att du bara fick tänka på ditt eget välmående en stund. När du väl klivit in på Vann’s spaavdelning kommer det ta sin tid innan du vill ut igen. Det garanterar vi! Duobehandlingar, Kroppsbehandlingar, Ansiktsbehandlingar, Fotbehandlingar, Pedikyr & Manikyr, Mammabehandlingar, Familjespa, Fiskpedikyr mycket mer. Vi har flera dagspapaket och upplevelsepaket där du kan inkludera någon form av spabehandling.

Tänk på att boka din behandling i god tid samt uppge om du är gravid eller har några hälsoproblem.

Behandlingar markerade med * i behandlingsmenyn går också bra att boka för dig som är gravid.

Behandlingar markerade med F är godkända för friskvård

Hela behandlingsmenyn finns att hämta som en pdf HÄR

LÄS MER

VISA MINDRE

PRODUKTER SOM INTE TUMMAR PÅ KVALITET
M Picaut: M Picaut Swedish Skincare är en exklusiv, svensk hudvårdsserie med effektivt vårdande hudvårdsprodukter för ansikte och kropp. Produkterna innehåller det bästa moder jord har att erbjuda. Upplev magiska produkter formulerade med noggrant utvalda ingredienser direkt från naturen. Huvuddelen av ingredienserna är odlade utan användning av bekämpningsmedel eller andra gifter. Produkterna innehåller bara de allra bästa råvarorna av högsta kvalitet och tillverkar våra produkter i Sverige. Produkterna ger även fantastiska resultat! Det finns inget naturligare – för er, vår och miljöns skull.

Välbehag för både kropp och sinne

Spabehandlingar

Duobehandlingar

Delad glädje är dubbel glädje! Dela en upplevelse med någon du tycker om. Ni befinner er i samma rum och en eller två terapeuter tar hand om er beroende på vilken behandling ni väljer

 

Magisk Dimma DUO (två terapeuter)

Din kropp smörjs in och peelas med en fantastisk, lyxig och effektiv peelmask. Naturlig syra från Pilträdsbark lyfter bort döda hudceller och renar på djupet. Peelingen som  ger en slätare och mjukare hud är anti-inflammatorisk och påskyndar cellförnyelsen. Alla produkter som används i behandlingen är ekologiska för vår och miljöns skull. När din hud är härligt len och ren påbörjar terapeuten VANNs unika signaturmassage för hela kroppen som får dig att sväva som magisk dimma.

PRIS

70 min måndag-torsdag 1545:- per person 
70 min fredag-söndag 1645:- per person 

Varma stenar DUO (två terapeuter)

Stig in i en annan värld tillsammans! Vår egen komponerade djupverkande massage med varma stenar och olja. Värmen i stenarna verkar djupt ner i musklerna och sänder lugnande signaler till nervsystemet.

PRIS
45 min måndag-torsdag 895:- per person 
45 min fredag-söndag 995:- per person 

Kroppsbehandlingar

Här hittar du allt mellan himmel och jord och från topp till tå! Njut av en skräddarsydd massage, en härlig skrubb eller ett bubblande jetbad. Extra mycket upplevelse och total avslappning.

Skogsro

För dig som önskar lite utav allt – en topp till tå behandling för ansikte, kropp, händer & fötter. En djupåterfuktande ansiktskur kombineras med lätt kroppsmassage, en värmande peeling-inpackning till händer och fötter samt en avgiftande massage med varma enbärsknyten över rygg och axlar. En värmande, närande behandling med dofter från den svenska naturen som för tankarna till en avkopplande skogslund.

PRIS
70 min måndag-torsdag 1295:-
70 min fredag-söndag 1395:- 

Magisk dimma

Din kropp smörjs in och peelas med en fantastisk, lyxig och effektiv peelmask. Naturlig syra från Pilträdsbark lyfter bort döda hudceller och renar på djupet. Peelingen som  ger en slätare och mjukare hud är anti-inflammatorisk och påskyndar cellförnyelsen. Alla produkter som används i behandlingen är ekologiska för vår och miljöns skull. När din hud är härligt len och ren påbörjar terapeuten VANNs unika signaturmassage för hela kroppen som får dig att sväva som magisk dimma.

PRIS

70 min måndag-torsdag 1295:-
70 min fredag-söndag 1395:-

Böljande vågor (f)

En massage anpassad efter just dina behov. Du önskar om du vill ha en mer avslappnande eller en djupgående massage. Massagen utförs med  en varm ekologisk olja, för ditt välmående och hälsas skull.

PRIS

20 min måndag-torsdag 595:-
20 min  fredag-söndag 695:-

45 min måndag-torsdag 845:- (köp till 15 min för 495:-)
45 min  fredag-söndag 945:- (köp till 15 min för 495:-) 

Saltskrubb

Ingenting får huden så len som en exfoliering med kristaller av salt. Ta bort all gammal hud och lyft fram din friska och stålande hy genom denna expressbehandling! En peeling av saltkristaller som avslutas med att en återfuktande lotion masseras in på kroppen och gör din hud silkeslen och mjuk.

PRIS

45 min måndag-torsdag 845:-
45 min  fredag-söndag 945:-

Varma stenar (f)

Känn lugnet lägga sig. Vår egenkomponerade djupverkande massage med olja och varma stenar låter dig komma ner i total avslappning. Värmen i stenarna verkar djupt ner i musklerna och sänder lugnande signaler till nervsystemet. Total avslappning.

PRIS

45 min måndag-torsdag 845:-
45 min  fredag-söndag 945:-

Ansiktsbehandlingar

Att få en ansiktsbehandling är svårslaget! Oavsett om du vill ha hjälp och se resultat i huden eller bara få en stunds härlig avkoppling. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra gäster båda varianter.

Öppet hav *

Skräddarsydd ansiktsbehandling av dig tillsammans med din terapeut som sedan skapar en behandling utefter dina behov just idag! Behandlingen inleds med en kort hudanalys för att följas av en produktanpassad behandling utefter din huds behov.

PRIS
45 min måndag-torsdag 845:- 
45 min fredag-söndag 945:- 

Gentlemannen 

Männens egna skräddarsydda ansiktsbehandling. Tillsammans med din terapeut skapar ni en behandling utefter dina behov just idag! Välj om du vill ha extra fokus på djuprengöring eller avslappnande massage.

PRIS
45 min måndag-torsdag 845:- 
45 min fredag-söndag 945:- 

Midnattssol – Kemisk peel

Är en snabb, effektiv och djupverkande behandling som får huden att stråla! Exfolierar bort torra hudceller och återfuktar på djupet. Huden blir märkbart mjukare och smidigare med en jämnare och klarare hudton. Behandlingen skräddarsys med kemisk peeling och hemmaprodukter efter hudtyp och behov. Du får även uppleva en revolutionerande LED-ljusterapimask som återfuktar, förbättrar och föryngrar huden samt ger den en fyllighet och fantastisk lyster. Resultat syns omedelbart och hela 95 % av användarna av LED-masken upplever en förbättring vad gäller ton, struktur och fasthet. Kliniska studier visar att kollagenproduktionen och cellförnyelsen stimuleras vid användning av denna innovativa mask.

Kan utföras som singelbehandling för ”instant glow” eller som kur om 6 behandlingar om det behövs för optimala resultat och hudhälsa. I behandlingen ingår även råd och tips gällande eftervård till din hud.

DENNA BEHANDLING KAN INTE GÖRAS I SAMBAND MED BAD OCH BASTU
Ta del av den texten Råd inför behandling av kemiska peels

PRIS
25 min måndag-torsdag 795:-
25 min fredag-söndag 895:-

Gryningsljus – Kemisk peel

Kemisk peeling och återfuktande mask med alger och vitaminer för extra fuktgivande och återupplivande effekt. Huden blir mjukare och smidigare, masken har en plumpande effekt på fina linjer och rynkor så att huden känns upplevs slätare. Hudtonen blir omedelbart jämnare och klarare. Behandlingen skräddarsys med kemisk peeling och produkter efter hudtyp och dina behov. Du får även uppleva en revolutionerande LED-ljusterapimask som återfuktar, förbättrar och föryngrar huden samt ger den en fyllighet och fantastisk lyster. Resultat syns omedelbart och hela 95 % av användarna av LED-masken upplever en förbättring vad gäller ton, struktur och fasthet. Kliniska studier visar att kollagenproduktionen och cellförnyelsen stimuleras vid användning av denna innovativa mask. Utöver det som redan nämnts, avslutas behandlingen med en djupt återfuktande ansiktsmask.
Kan utföras som singelbehandling för ”instant glow” eller som kur om 6 behandlingar om det behövs för optimala resultat och hudhälsa.
I behandlingen ingår även råd och tips gällande eftervård till din hud.

Ta del av den texten Råd inför behandling av kemiska peels

PRIS
45 min måndag-torsdag 995kr 
45 min fredag-lördag 1095kr

Ekolyx Havtorn *

En underbar ansiktsbehandling med svenska lyxiga ekologiska produkter! I behandlingen jobbar vi med inte mindre än tre härliga ansiktsmasker samt en kylande dränagemassage för piggare ögon. Produkterna vi använder jobbar återfuktande, anti age, reparerande och lugnande beroende på ditt hudtillstånd.

En ljuvligt skön behandling att längta till!

PRIS
60 min måndag-torsdag: 1045:- 

60 min fredag-söndag: 1145:- 

Frans och brynfärg samt formning av bryn *

Färg väljs utifrån din hår- och hudfärg. Efter färgningen formas brynen till önskat utseende. Frans och brynfärg inkl plock

PRIS
Måndag-torsdag: 845:- (345:-)

Fredag-söndag: 945:- (395:-)

(Priser inom parentes är vid bokning i samband med ansiktsbehandling.)

Portömning*

Boka till en portömning till din ansiktsbehandling

PRIS
20 min 295:-

Pedikyr*

Fötterna ska bära dig hela livet. Låt våra terapeuter ge dem lite extra uppmärksamhet och omvårdnad. Vi behandlar endast fötter utan medicinska diagnoser. Njut av ett mjukgörande fotbad innan fot och underben skrubbas och hälarna filas. Naglarna filas och putsas till och sedan läggs en fotmask. En härlig massage av fot och underben följer efter detta. Behandlingen avslutas med applicering av en mjukgörande fotkräm.

Pedikyr 

PRIS

45 min måndag-torsdag 845:-
45 min fredag-söndag 945:-

(köp till lackning för 195:-. Lacket får du med dig hem. Går endast att boka i samband med bokning av din behandling)

 

Manikyr*

Låt våra terapeuter hjälpa dig att få mjuka och lena händer! Naglarna filas och putsas till, nagelbanden mjukgörs samt lösa flikar tas bort. Hand och underarm får en skön skrubb, mask och en härlig massage. Behandlingen avslutas med applicering av en härlig handkräm.

Manikyr

PRIS

45 min måndag-torsdag  845:-
45 min fredag-söndag 945:-

(köp till lackning för 195:-. Lacket får du med dig hem. Går endast att boka i samband med bokning av din behandling)

Mamma* (f)

För dig som går i väntans tider. Njut av en skön behandling medan du ligger på vår specialanpassade behandlingsbänk för gravida. Trycket på mage och byst försvinner så att du kan ligga bekvämt även på mage. Behandlingar markerade med * i behandlingsmenyn går också bra att boka för dig som är gravid. Vi utför endast behandlingar efter tolfte graviditetsveckan och innan vecka 35.

Mammamassagen 

En massage på hela eller delar av kroppen. Massagen anpassas sedan efter dina önskemål.

PRIS

20 min måndag-torsdag 595:-
20 min fredag-söndag 695:-

45 min måndag-torsdag  845:-
45 min fredag-söndag 945:-

Barn

Massage anpassad för barn. Rygg och baksida ben masseras med varm olja.

Lilla massagen

Anpassad massage för barn från 8 år.
Ryggen och benens baksida masseras med varm olja.

PRIS

20 min 495:-

Fiskspa*

Låt Garra rufa-fiskarna göra dina fötter mjuka och fina. Fiskarna som inte har några tänder nafsar försiktigt bort överflödiga hudpartiklar och hård hud från fötterna. Blodcirkulationen stimuleras av deras micromassage och fötterna blir mjuka och silkeslena.

Fiskspa

PRIS

20 min 195:-
40 min 395:-

Duo: 20 min 345:-
Duo: 40 min 745:-

Flexible LED light therapy mask

UnveiLED är en kliniskt bevisad behandling som förbättrar fukten i huden, strukturen och tecken på hudåldring med omedelbara synliga resultat. Efter bara 10 minuters användning känns huden fylligare, mer återfuktad, förnyad och föryngrad med ultimat lyster. Reduktion av fina linjer och rynkor, förbättrad hudstrukturen, ökar blodflöde, ökar syreupptaget i huden. Produkten är utformad för att ge bästa möjliga resultat för dig och din hud. Flexible LED light therapy mask är en självspa-ritual.

Flexible LED light therapy mask

PRIS

10 min 295:-

Kontakta oss
för bokning
VANN

 

 

Åtta pooler och kar i olika former – inne & ute

Läs mer om våra pooler 

 

 

Här njuter du oavsett årstid av vackra vyer och salta vindar i 39 gradigt vatten

 

 

 Vid bryggan nere vid fjorden finner ni fjordbastun med tillhörande bastu, brygga och loungeavdelning

Läs mer om våra fjordbastu

 

 

Här finner du duschupplevelser utöver det vanliga.  Välj mellan vattenfall, kneipp terapi, sittdusch med massage eller varför inte duscha i ett varmt regn under månen

 

 

Gullmarsfjorden inbjuder till varma bad på sommaren och uppfriskande bad på vintern. Några fotsteg på bryggan och du kan värma upp kroppen i vår populära fjordbastu.

 

 

Låt Garra rufa-fiskarna göra dina fötter mjuka och fina

Läs mer om våra fiskpedikyr

 

 

Vann ligger naturskönt djupt inne i Gullmarsfjord precis vid strandkanten. Känn sanden mellan tårta och gå ner i det klarna vattnet

 

 

Luta er tillbaka och njut av vyerna utanför

 

 

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

Läs mer om våra spabehandlingar

 

 

I vårt fotbad kan du skämma bort dina fötter. Fylla upp ett fotkar med varmt vatten med en halv skopa Mineralsalt

 

 

Hos oss kompletteras vattenvärlden med tre olika bastuvarianter; torrbastu, ångbastu och en utsiktsbastu

Läs mer om våra bastumiljöer