VANN® | Kvalitetssäkrade Spabehandlingar för hela kroppen

Spabehandlingar & Kurer

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

DITT VÄLMÅENDE I FOKUS
Du kommer att tacka dig själv för att du bara fick tänka på ditt eget välmående en stund. När du väl klivit in på Vann’s spaavdelning kommer det ta sin tid innan du vill ut igen. Det garanterar vi! Duobehandlingar, Kroppsbehandlingar, Ansiktsbehandlingar, Fotbehandlingar, Pedikyr & Manikyr, Mammabehandlingar, Familjespa, Fiskpedikyr mycket mer. Vi har flera dagspapaket och upplevelsepaket som inkluderar någon form av spabehandling. Vill du anpassa eller komplettera med ytterligare en behandling så kan du lätt göra detta genom att kontakta oss.

Tänk på att boka din behandling i god tid samt uppge om du är gravid eller har några hälsoproblem.

Hela behandlingsmenyn finns att hämta som en pdf HÄR

LÄS MER

PRODUKTER SOM INTE TUMMAR PÅ KVALITET
Phytomer: går i linje med vårt koncept att ta tillvara på havet och dess rikedomar. Phytomers huvudingrediens Oligomer är ett koncentrat av frystorkat havsvatten med reducerad salthalt som innehåller 104 livsnödvändiga mineraler och spårämnen som behövs för kroppens vitalitet och balans. Produkterna vi arbetar med i behandling innehåller de finaste ingredienserna från havet som mineraler och alger.

PCA skin: Kemisk peeling med PCA skin är kraftfulla och resultatinriktade behandlingar där vi jobbar på att förbättra struktur, hudton och åldrad hud samt besvär med akne eller rosacea. PCA tillverkar resultatinriktade hudvårdslösningar som är baserade på vetenskap för att uppnå en hälsosam och vacker hud. Produkterna ökar cellförnyelsen vilket gör att nya friska celler snabbare kommer upp till ytan. PCA skin är professionella produkter som endast används utav utbildade hudterapeuter och hudläkare.

VISA MINDRE

Välbehag för både kropp och sinne

Spabehandlingar

Duobehandlingar

Delad glädje är dubbel glädje! Dela en upplevelse med någon du tycker om. Ni befinner er i samma rum och en eller två terapeuter tar hand om er beroende på vilken behandling ni väljer

 

Skatten från havet DUO (två terapeuter)

Ibland sägs det att havet är livets källa. Om du har badat regelbundet i havet vet du att huden och kroppen mår bra av det. I denna behandling använder vi endast produkter från havet som friskar upp, återfuktar, slimmar och renar.

Underbart peelande skrubb som avslutas med en lätt men djupverkande osteopatisk massage. Behandlingen kommer göra dig både avslappnad och fylld med energi på samma gång! Det här är en magisk upplevelse utöver det vanliga.

PRIS
70 min måndag-torsdag 1545:- per person 
70 min fredag-söndag 1645:- per person 

Varma stenar DUO (två terapeuter)

Stig in i en annan värld tillsammans! Vår egen komponerade djupverkande massage med varma stenar och olja. Värmen i stenarna verkar djupt ner i musklerna och sänder lugnande signaler till nervsystemet.

PRIS
45 min måndag-torsdag 895:- per person 
45 min fredag-söndag 995:- per person 

Kroppsbehandlingar

Här hittar du allt mellan himmel och jord och från topp till tå! Njut av en skräddarsydd massage, slimmande kroppsinpackning eller ett bubblande jetbad. Extra mycket upplevelse.

VANN lyx

När du vill unna dig det bästa är det här behandlingen för dig. Här får hela kroppen en komplett behandling med uppvärmda knyten fyllda av havssalt och lavendel som växer vid strandkanten.

Här används en unikt framtagen ”Holistisk” helkroppsmassage som kommer påverka alla dina sinnen. Behandlingen avslutas med en komplett ansiktsbehandling, så det här är en lyxbehandling i ordets rätta mening

PRIS

70 min måndag-torsdag 1295:- 
70 min fredag-söndag 1395:- 

Skatten från havet 

Ibland sägs det att havet är livets källa. Om du har badat regelbundet i havet vet du att huden och kroppen mår bra av det. I denna behandling använder vi endast produkter från havet som friskar upp, återfuktar, slimmar och renar. Underbart peelande skrubb som avslutas med en lätt men djupverkande osteopatisk massage. Behandlingen kommer göra dig både avslappnad och fylld med energi på samma gång! Det här är en magisk upplevelse utöver det vanliga.

PRIS

70 min måndag-torsdag 1295:-
70 min fredag-söndag 1395:-

Svalkande bris 

För tunga, trötta och svullna ben är detta räddaren i nöden! Genom en specifik gel och massage ger denna behandling omedelbart lindring och avslappning för stumma och trötta ben. Under tiden benen är i inpackning njuter du av en härlig skalpmassage. Känn dig 20 kg lättare på bara 45 minuter!

PRIS

45 min måndag-torsdag  845:-
45 min fredag-söndag 945:-

Böljande vågor 

En massage anpassad efter just dina behov. Du önskar om du vill ha en mer avslappnande eller en djupgående massage. Massagen utförs med  en varm ekologisk olja, för ditt välmående och hälsas skull.

PRIS

20 min måndag-torsdag 595:-
20 min  fredag-söndag 695:-

45 min måndag-torsdag 845:- (köp till 15 min för 495:-)
45 min  fredag-söndag 945:- (köp till 15 min för 495:-) 

Havssalt-skrubb

Ingenting får huden så len som en exfoliering med kristaller av havssalt. Ta bort all gammal hud och lyft fram din friska och stålande hy genom denna expressbehandling! En peeling av havssaltkristaller som avslutas med att en återfuktande lotion masseras in på kroppen och gör din hud silkeslen och mjuk.

PRIS

45 min måndag-torsdag 845:-
45 min  fredag-söndag 945:-

Varma stenar

Känn lugnet lägga sig. Vår egenkomponerade djupverkande massage med olja och varma stenar låter dig komma ner i total avslappning. Värmen i stenarna verkar djupt ner i musklerna och sänder lugnande signaler till nervsystemet. Total avslappning.

PRIS

45 min måndag-torsdag 845:-
45 min  fredag-söndag 945:-

Kurbad

Njut av vårt lyxiga kurbad med jetstrålar! Du sjunker ner i ett välgörande, mineralrikt havsvatten som stärker upp och laddar huden med energi. Badet får musklerna att slappna av och ger sinnet ro.

PRIS

20 min 295:- 

Renande alger 

En rengörande behandling för rygg och axlar. Behandlingen inleds med rengöring och peeling. Sen appliceras en värmande lermask som förbereder huden för portömning. Behandlingen avslutas med en mjukgörande massage.

PRIS

45 min måndag-torsdag 845:-
45 min fredag-söndag 945:-

Ansiktsbehandlingar

Att få en ansiktsbehandling är svårslaget! Oavsett om du vill ha hjälp och se resultat i huden eller bara få en stunds härlig avkoppling. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra gäster båda varianter.

Ekolyx Havtorn 

En underbar ansiktsbehandling med svenska lyxiga ekologiska produkter! I behandlingen jobbar vi med inte mindre än tre härliga ansiktsmasker samt en kylande dränagemassage för piggare ögon. Produkterna vi använder jobbar återfuktande, anti age, reparerande och lugnande beroende på ditt hudtillstånd.

En ljuvligt skön behandling att längta till!

PRIS
60 min måndag-torsdag: 1045:- 

60 min fredag-söndag: 1145:- 

Kemisk peel med portömning 

Vid en kemisk peeling använder vi oss utav olika syralösningar som appliceras på huden. Detta för att avlägsna det yttre cellagret med döda hudceller och stimulera nybildning av celler. Vi anpassar behandlingen helt efter din hud, behov samt eventuella problem. Det finns olika peelingar att välja mellan beroende på tillstånd i huden.

Vid behandlingstillfället gör vi en konsultation och ser vilken peeling som passar dig. Efter behandlingen får du med dig ett produktkit med hudvårdsprodukter från PCA skin att använda de första dagarna efter behandlingen.

PRIS
Måndag-torsdag: Terapeut-tid 60 min 1245:- 
Fredag-söndag: Terapeut-tid 60 min  1345:- 

 

 

Kemisk peel

Vid en kemisk peeling använder vi oss av olika syralösningar som appliceras på huden. Detta för att avlägsna det yttre cellagret med döda hudceller och stimulera nybildning av celler. Vi anpassar behandlingen helt efter din hud, behov samt eventuella problem.

Det finns olika peelingar att välja mellan beroende på ditt tillstånd i huden. Vid behandlingstillfället gör vi en konsultation och ser vilken peeling som passar dig. Efter behandlingen får du med dig ett produktkit med hudvårdsprodukter från PCA skin att använda de första dagarna efter behandlingen.

PRIS
Måndag-torsdag: Terapeut-tid 45 min 1045:- 
Fredag-söndag: Terapeut-tid 45 min  1145:- 

Frans och brynfärg samt formning av bryn 

Färg väljs utifrån din hår- och hudfärg. Efter färgningen formas brynen till önskat utseende. Frans och brynfärg inkl plock

PRIS
Måndag-torsdag: 845:- (345:-)

Fredag-söndag: 945:- (395:-)

(Priser inom parentes är vid bokning i samband med ansiktsbehandling.)

Kemisk peel med lysterbehandling 

I behandlingen används en kemiskt peelande mask som verkligen ger dig en ”ny hud”. Huden blir återfuktad, får lyster och ny fräschör. En cocktail av papaya, honung, grönt te och vitamin E boostar och ger huden nytt liv. Efter behandlingen får du med dig ett produktkit med hudvårdsprodukter från PCA skin att använda de första dagarna efter behandlingen.

PRIS
Måndag-torsdag: Terapeut-tid 30 min 845:- 
Fredag-söndag: Terapeut-tid 30 min  945:- 

Med kemisk peeling kan du förbättra:

* Akne

* Åldersfläckar och solfläckar

* Pigmenteringar

* Åldrad hud

* Rosacea

* Stärka upp känslig hud

Produkterna är fria från:

* Syntetiska färgämnen och doftämnen

* Mineralolja

* Lanolin

Att tänka på:

Vi rekommenderar inte gravida och ammande personer att göra en kemisk peel. I några utav de valbara peelingbehandlingarna så bör inte huden utsättas för extrem värme från tex hård träning eller bastubad de närmsta 48 timmarna efter behandlingstillfället. Huden får heller inte utsättas för solbadande de närmaste 14 dagarna.

Öppet hav 

Skräddarsydd ansiktsbehandling av dig tillsammans med din terapeut som sedan skapar en behandling utefter dina behov just idag! Behandlingen inleds med en kort hudanalys för att följas av en produktanpassad behandling utefter din huds behov.

PRIS
45 min måndag-torsdag 845:- 
45 min fredag-söndag 945:- 

Portömning 

Boka till en portömning till din ansiktsbehandling

PRIS
20 min 295:- 

Den vindbitne mannen 

Männens egna skräddarsydda ansiktsbehandling. Tillsammans med din terapeut skapar ni en behandling utefter dina behov just idag! Välj om du vill ha extra fokus på djuprengöring eller avslappnande massage.

PRIS
45 min måndag-torsdag 845:- 
45 min fredag-söndag 945:- 

Pedikyr

Fötterna ska bära dig hela livet. Låt våra terapeuter ge dem lite extra uppmärksamhet och omvårdnad. Vi behandlar endast fötter utan medicinska diagnoser. Njut av ett mjukgörande fotbad innan fot och underben skrubbas och hälarna filas. Naglarna filas och putsas till och sedan läggs en fotmask. En härlig massage av fot och underben följer efter detta. Behandlingen avslutas med applicering av en mjukgörande fotkräm.

Pedikyr 

PRIS

45 min måndag-torsdag 845:-
45 min fredag-söndag 945:-

(köp till lackning för 195:-. Lacket får du med dig hem. Går endast att boka i samband med bokning av din behandling)

 

Manikyr

Låt våra terapeuter hjälpa dig att få mjuka och lena händer! Naglarna filas och putsas till, nagelbanden mjukgörs samt lösa flikar tas bort. Hand och underarm får en skön skrubb, mask och en härlig massage. Behandlingen avslutas med applicering av en härlig handkräm.

Manikyr

PRIS

45 min måndag-torsdag  845:-
45 min fredag-söndag 945:-

(köp till lackning för 195:-. Lacket får du med dig hem. Går endast att boka i samband med bokning av din behandling)

Mamma

För dig som går i väntans tider. Njut av en skön behandling medan du ligger på vår specialanpassade behandlingsbänk för gravida. Trycket på mage och byst försvinner så att du kan ligga bekvämt även på mage. Behandlingar markerade med * i behandlingsmenyn går också bra att boka för dig som är gravid. Vi utför endast behandlingar efter tolfte graviditetsveckan och innan vecka 35.

Mammamassagen 

En massage på hela eller delar av kroppen. Du väljer själv doft och massageprodukt. Massagen anpassas sedan efter dina önskemål.

PRIS

20 min måndag-torsdag 595:-
20 min fredag-söndag 695:-

45 min måndag-torsdag  845:-
45 min fredag-söndag 945:-

Familjespa

Vi hälsar alla familjer varmt välkomna till oss och ger er möjlighet att uppleva behandlingar tillsammans. Behandlingar där barn deltar går alltid bra att boka i mån av plats. Som förälder ansvarar ni för att ni och era barn respekterar vår policy om ett stilla spa där alla får möjlighet att njuta av en lugn stund. Vi utför inga behandlingar på barn under 8 år.

Två av oss

(En terapeut)

En ansiktsbehandling för en vuxen och ett barn. Här får ni tillsammans uppleva en ansiktskur med rengöring, mask och massage.

PRIS

45 min måndag-torsdag 845:-
45 min fredag-söndag 945:-

Lilla massagen

Anpassad massage för barn.
Ryggen och benens baksida masseras med varm olja.

PRIS

20 min 495:-

Barn

Massage anpassad för barn. Rygg och baksida ben masseras med varm olja.

Två av oss

(En terapeut)

En ansiktsbehandling för en vuxen och ett barn. Här får ni tillsammans uppleva en ansiktskur med rengöring, mask och massage.

PRIS

45 min måndag-torsdag 845:-
45 min fredag-söndag 945:-

Lilla massagen

Anpassad massage för barn.
Ryggen och benens baksida masseras med varm olja.

PRIS

20 min 495:-

Fiskspa

Låt Garra rufa-fiskarna göra dina fötter mjuka och fina. Fiskarna som inte har några tänder nafsar försiktigt bort överflödiga hudpartiklar och hård hud från fötterna. Blodcirkulationen stimuleras av deras micromassage och fötterna blir mjuka och silkeslena.

Fiskspa

PRIS

20 min 195:-
40 min 395:-

Duo: 20 min 345:-
Duo: 40 min 745:-

Kontakta oss
för bokning
VANN