VANN® | VANN Aktiv | Träning, Utflykter & Roliga Aktiviteter

VANN Aktiv

Utöver olika former av SPA-behandlingar, hoppas vi att vår fantastiska miljö ska inspirera dig till aktiv vila. Privat- eller konferensgäst – här hittar du spännande aktiviteter för både kropp & själ.

Vi har ett brett utbud med aktiviteter på land, i vattnet, träning och aktiviteter för den som gillar en gastronomisk upplevelse. Njut av en fantastisk utsikt från vårt utomhusgym, gå en promenad i vårt motionsspår, eller börja dagen med ett yogapass på bryggan när vädret tillåter. SUP-paddling, kajak, klättring och annat finns också på aktivitetsmenyn.

För våra konferensgäster har vi många populära aktiviteter, och paket kan skräddarsys efter önskemål.

LÄS MER

Följ oss på FACEBOOK & INSTAGRAM för senaste nytt

VISA MINDRE

Varva avkoppling med påkoppling

utegym
vattenaktiviteter
hinderbana
sinnesrovandring

Klicka på fliken och upptäck alla våra unika

Aktiviteter

Träning

Fysisk aktivitet för både kropp och själ är i centrum. Låt dig inspireras till träning i vår fantastiska miljö. Träning inomhus eller utomhus, lugnt eller hårt. I området på och omkring Vann radar möjligheterna upp sig.

Aktiviteter utomhus

I omgivningen i och omkring Vann radar möjligheterna till aktivitet upp sig. Fotbollsplan, tennis, padeltennis, minigolf, hinderbana och mycket mer! Frågan är vad du vill hitta på idag?

Expedition Bohuslän

Häng med på en djupdykning i Bohusläns magiska värld.

Visste du att vissa snöleoparder äter isglass på tisdagar? Att hajar sjunker om de slutar att simma? Eller att Grace Kelly älskade tröjor från Bohus stickning?

Alla kan båtluffa i Bohuslän!

Att båtluffa är det perfekta sättet att upptäcka den bohuslänska skärgården. Spendera några dagar bland saltstänkta granitklippor, pittoreska fiskebyar och klassiska skaldjursrestauranger. Det unika med att båtluffa är att det är du som bestämmer hur lång resan ska bli och vad du vill uppleva. Full frihet, helt enkelt!

Nordens Ark

Besök Nordens Arks djurpark – en ideell stiftelse som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid.

Havets Hus

Havets Hus. Upptäck vad som finns i västerhavets unika och levande havsmiljö

Vitlycke Museum

Vitlycke museum är ett kunskaps- och upplevelsecenter i Tanums världsarv – ett område med omkring 600 hällristningsplatser.

Bohusläns Museum

Bohusläns museum är ett regionalt museum med uppgift att dokumentera, vårda och berätta om Bohusläns natur- och kulturarv.

Lysekil

Lysekil ligger vackert i det yttersta havsbandet mitt i Bohuslän. Förutom Havets Hus finns det mycket att göra i den lilla staden.

Smögen

Smögen med dess unika brygga är ett av Sveriges mest kända utflyktsmål. Färska skaldjur, frisk havsluft bland klippiga formationer.

Hunnebostrand

Hunnebostrand är ett av Bohusläns allra äldsta kustsamhällen med anor ända från 1200-talet. Väl värt ett besök!

Ängö/Flatö/Malö

Gör en utflykt till vackra Ängö/Flatö och Malö. Öarna ligger mycket vackert på rad i vackra Bohuslän med vattenlederna Malö Strömmar.

Biltur turistvägen

Ta bilen och kör den gamla kustvägen förbi Hunnebostrand, Bovallstrand, Hamburgsund med Hamburgö, Fjällbacka och Grebbestad.

Torp Köpcentrum

Torp köpcentrum ligger bredvid E6 strax norr om Uddevalla och är ett av Västsveriges största köpcentrum.

Ostron- och musseläventyr

Följ med på en resa ute på havet. Ostron- och musseltur med doft av tång och nylagade musslor. Turen startar i Norra Hamnen i Lysekil där går vi ombord på Signe, vår bohuslänska julle byggd 1952.

Hyr cykel

Cykla på egen hand eller cykla med guide i Lysekils kommun. Upptäck Lysekil, Fiskebäckskil eller varför inte inspelningsmiljöerna för ”Saltön”. Njut av Bohusläns vackra natur: klipporna, havet, fjordarna och vikarna.

Vandringsleder

Bohusläns storslagna natur erbjuder många vackra vandringsleder och varje årstid har sin tjusning. Här finner du information om vandringsleder i området;
– Kuststigen
– Bohusleden
– Soteleden
– Sandö
– Hästen
– Maltes stig i Saltkällan

Kökstävling

Vem har bäst smaklökar? Hitta rätt ingredienser och lista ut olika dofter, kryddor osv. En utmanande tävling för hela gruppen!

Deltagare: 12 – 60 personer

Kökets 5-kamp

Tävla i utmanande köksaktiviteter. Slå en majonnäs/bearnaise, filea fisk och skala rotfrukter. Stycka portioner och träffa vikten samt skala räkor på tid och gissa temperaturen på olika råvaror. En rolig aktivitet för hela gruppen!

Deltagare: 12 – 60 personer

Kontakta oss
för prisuppgift
VANN

 

 

Åtta pooler och kar i olika former – inne & ute

Läs mer om våra pooler 

 

 

Här njuter du oavsett årstid av vackra vyer och salta vindar i 39 gradigt vatten

 

 

 Vid bryggan nere vid fjorden finner ni fjordbastun med tillhörande bastu, brygga och loungeavdelning

Läs mer om våra fjordbastu

 

 

Här finner du duschupplevelser utöver det vanliga.  Välj mellan vattenfall, kneipp terapi, sittdusch med massage eller varför inte duscha i ett varmt regn under månen

 

 

Gullmarsfjorden inbjuder till varma bad på sommaren och uppfriskande bad på vintern. Några fotsteg på bryggan och du kan värma upp kroppen i vår populära fjordbastu.

 

 

Låt Garra rufa-fiskarna göra dina fötter mjuka och fina

Läs mer om våra fiskpedikyr

 

 

Vann ligger naturskönt djupt inne i Gullmarsfjord precis vid strandkanten. Känn sanden mellan tårna och gå ner i det klara vattnet

 

 

Luta er tillbaka och njut av vyerna utanför

 

 

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

Läs mer om våra spabehandlingar

 

 

I vårt fotbad kan du skämma bort dina fötter. Fylla upp ett fotkar med varmt vatten med en halv skopa Mineralsalt

 

 

Hos oss kompletteras vattenvärlden med tre olika bastuvarianter; torrbastu, ångbastu och en utsiktsbastu

Läs mer om våra bastumiljöer