VANN® | Sinnesrovandring | En lugn promenad i vacker miljö

Sinnesrovandring 

Du är kanske är en av våra gäster, med ett fullbokat schema av både möten och aktiviteter. Eller så är du gäst för att njuta vår mat, vårt spa och för att umgås med andra.

Vi vill, under din vistelse här hos oss, erbjuda dig en annorlunda upplevelse i vår vackra natur. Vi bjuder in dig till en promenad vars syfte är återhämtning, närvaro och sinnlighet. 

En promenad i ett annat tempo och med ett annat syfte än att bara lägga stegen bakom dig. 

Välkommen till vår sinnesrovandring!

Vandringen är samma stig som vårt 2 km spår, den tar precis lagom lång tid och vi lovar att du kommer att känna dig såväl mer harmonisk som lugn när du avslutat den – om du följer de instruktioner som finns längst vägen.

Vår sinnesrovandring har tagits fram i samarbete med Helena Bjuhr, utbildad psykolog och en av fåtal MBSR lärare i världen som blivit certifierad av Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, UMass. Hennes kunskaper är således av absolut högsta internationella standard. Helena forskar och föreläser om mindfulness men även om stress, hälsa, kommunikation, friskvård och ledarskap. Helenas kunskap vilar på beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund. Vi är glada över att Helena har delat med sig av sin kunskap. Detta för att du som gäst ska få ut mesta möjliga av din sinnesrovandring.

Våra paket
Alltid bäst pris direkt via oss
VANN