VANN® | VANN Aktiv | Träning | Aktivitet för Kropp & Själ

Träning

Träna för dig själv eller med andra. Vi erbjuder gym både inomhus och utomhus, hinderbana (5 st hinder), en härlig löpbana i skogen och vi erbjuder också gruppträning. Passen genomförs under ledning av erfarna instruktörer och du kan delta även om du aldrig har prövat på det förut. När vädret tillåter anordnas en del av passen utomhus.

Alla pass är mellan 30-45 min långa. Varje söndag läggs efterföljande veckas aktivitetsschema ut HÄR, där kan ni hitta tider och vilket pass som utförs.

Antalet platser på varje pass är begränsat. Man kan förboka sin plats men om man får förhinder ska platsen avbokas senast 2 timmar före passets start. Det krävs minst 4 anmälda personer 2 timmar innan för att passet ska genomföras. Samtliga pass samt träning i vårt inomhus- samt utomhusgym är GRATIS för dig som gäst. För icke boende på hotellet som önskar närvara på pass eller utnyttja vårt inomhus eller utomhus gym sker bokning via vår reception, kostnad 100 kr/gång.


Bastuyoga

är det perfekta passet för den lilla konferensgruppen. Består av en serie enkla yogaövningar som utförs sittande på bastubänken i en behaglig temperatur. Värmen från bastun i kombination med yogaövningarna hjälper kroppens ämnesomsättning, reducerar stress och förbättrar sömnen. Bastuyoga passar alla och kräver ingen tidigare erfarenhet av yoga.


Simträna

Passa på att simträna samt delta i våra populära vattenpass i vår Stora Tjärn samt i vår uppvärmda utomhuspool


Yoga

under detta pass tränar vi balans, smidighet och muskulär styrka. I yogapass ingår andningsövningar, kroppsliga ställningar och en avslutande vila. Det finns stunder av stillhet och djup koncentration och stunder av kraftfull fysisk aktivitet. Yoga är ett sätt att lära känna sig själv och träna på att vara här och nu.


Cirkelfys

Ett träningspass där du får allt i ett, styrka, kondition och rörlighet. Träningens utförs i intervall form. Var och en jobbar i ditt eget tempo efter egen förmåga.


Soma Move

En holistisk gruppträningsklass som är atletisk, svettig och fysisk ansträngande, men samtidigt mjuk och flödande. Soma Move gör den mobile stark och den starke mobile.


Pilates

under passet tränas styrka och rörlighet med fokus på koncentration, balans, andning och avspänning. Pilatesträningen hjälper till att bygga upp styrkan i hela kroppen, med tonvikt på coremuskulaturen.


Mage Rumpa Lår

passet som fokuserar på musklerna i ben, säte och core.


Övrigt att göra

På egen hand kan den som önskar ta en joggingtur eller en promenad i vårt motionsspår, möjligheten finns också att gå vår sinnesrovandring.

I vårt inomhus gym hittar ni roddmaskin, skierg, cykel och löpband. En rigg för träning samt skivstänger, hantlar och kettlebells. Redskap som hjälper dig att träna hela kroppen.

Våra paket
Alltid bäst pris direkt via oss
VANN

 

 

Åtta pooler och kar i olika former – inne & ute

Läs mer om våra pooler 

 

 

Här njuter du oavsett årstid av vackra vyer och salta vindar i 39 gradigt vatten

 

 

 Vid bryggan nere vid fjorden finner ni fjordbastun med tillhörande bastu, brygga och loungeavdelning

Läs mer om våra fjordbastu

 

 

Här finner du duschupplevelser utöver det vanliga.  Välj mellan vattenfall, kneipp terapi, sittdusch med massage eller varför inte duscha i ett varmt regn under månen

 

 

Gullmarsfjorden inbjuder till varma bad på sommaren och uppfriskande bad på vintern. Några fotsteg på bryggan och du kan värma upp kroppen i vår populära fjordbastu.

 

 

Låt Garra rufa-fiskarna göra dina fötter mjuka och fina

Läs mer om våra fiskpedikyr

 

 

Vann ligger naturskönt djupt inne i Gullmarsfjord precis vid strandkanten. Känn sanden mellan tårta och gå ner i det klarna vattnet

 

 

Luta er tillbaka och njut av vyerna utanför

 

 

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

Läs mer om våra spabehandlingar

 

 

I vårt fotbad kan du skämma bort dina fötter. Fylla upp ett fotkar med varmt vatten med en halv skopa Mineralsalt

 

 

Hos oss kompletteras vattenvärlden med tre olika bastuvarianter; torrbastu, ångbastu och en utsiktsbastu

Läs mer om våra bastumiljöer